Inici -> Turisme -> Viu la ciutat -> Vila-real al dia -> Notícies

La Ruta de la Tapa obri inscripcions per a la seua edició de 2020 que se celebrarà del 16 d'abril al 10 de maig

tornar Imprimir

diumenge, 3 de novembre de 2019

Turisme, Sala de premsa

Reunió del regidor de Turisme amb restauradors locals per a preparar una nova edició de la Ruta de la Tapa

La Ruta de la Tapa obri inscripcions per a la seua edició de 2020 que se celebrarà del 16 d'abril al 10 de maig

La Regidoria de Turisme prepara una nova edició de la Ruta de la Tapa, la catorzena, que aquest pròxim any se celebrarà durant les setmanes prèvies a les festes patronals de Sant Pasqual. Després de l'avançament de dates de la passada edició a petició dels restauradors, el 2020 la Ruta de la Tapa reprén el calendari d'anys anteriors i se celebrarà del 16 d'abril al 10 de maig.

El regidor de Turisme, Diego Vila, ha mantingut una trobada amb empresaris del sector per a planificar la XIV Ruta de la Tapa i s'ha obert ja el termini perquè els establiments interessats puguen inscriure-s'hi fins al 31 de gener de 2020. Les inscripcions es poden realitzar a través del correu vilareal@touristinfo.es o directament a l'Oficina de Turisme. En la passada edició, van participar en la Ruta de la Tapa un total de 26 bars i restaurants de Vila-real, amb un balanç de 20.374 tapes servides i un volum de negoci de 61.122 euros.

Els restaurants podran oferir, com cada any, una tapa de lliure elecció i una altra el principal ingredient de la qual siga la taronja i els comensals disposaran dels habituals tapaports per a segellar-los en cada establiment i participar en el sorteig de diferents premis. A més de la votació que realitze el públic participant a través dels tapaports i que determinarà els premis del jurat popular, els establiments se sotmetran a la valoració del jurat professional els dies 24 i 25 de març. El lliurament dels premis de la XIV Ruta de la Tapa es realitzarà el 3 de juny a la Casa dels Mundina.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es