Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació apropa la UE a la ciutadania amb una visita per a associacions al Parlament Europeu finançada per Brussel·les

diumenge, 3 de novembre de 2019

Reunió de la regidora de Participació amb representants veïnals

La Regidoria de Participació Ciutadana i Proximitat aproparà les institucions europees a les associacions de la ciutat, amb una visita al Parlament Europeu i l'oficina de la Generalitat Valenciana a Brussel·les. En el viatge, finançat per la Comissió Europea, participaran un total de 14 entitats, acompanyades per la regidora de Participació, Miriam Caravaca. 

"Les institucions europees són fonamentals per a la regulació de moltes de les qüestions que ens afecten en el dia a dia i per a la implementació de noves polítiques per a millorar la vida de les persones, també en l'àmbit de l'associacionisme veïnal i la participació ciutadana. Per això, fa ja alguns mesos ens vam posar en contacte amb el Parlament Europeu per a sol·licitar una subvenció per a poder organitzar una visita al Parlament i altres organismes amb seu a Brussel·les, que ens ha sigut concedida fa escasses setmanes", detalla Caravaca. 

Una vegada aconseguit el finançament, la regidora va convocar les associacions de la ciutat per a obrir el programa a la participació de totes aquelles que pogueren estar interessades a participar-hi. Finalment, la delegació estarà formada per un representant de les associacions següents: barri de l'Hospital, Progrés, la Sénia, Cervantes, Nou Crist del Calvari, Sant Ferran, Sagrat Cor de Jesús, Zona Centre, la Soledat, el Pilar, Federació de Veïns, Botànic Calduch, Más Mujeres i Associació d'Ames de Casa i Consumidors. 

El programa es desenvoluparà del 18 al 20 de novembre i consta de viatge, estada a Brussel·les i visita al Parlament Europeu i a l'oficina de la Generalitat en la capital belga. "És una ocasió immillorable d'acostar a la ciutadania unes institucions clau per al present i el futur del país, malgrat que són també les grans desconegudes", conclou Caravaca.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es