Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'empresa social Foodration4all aconsegueix el Premi Innpulso que atorga l'Ajuntament de Vila-real a través de la Fundació Globalis

tornar Imprimir

divendres, 8 de novembre de 2019

Sala de premsa, Ajuntament, Innovació

Lliurament dels Premis Globalis

L'empresa social Foodration4all aconsegueix el Premi Innpulso que atorga l'Ajuntament de Vila-real a través de la Fundació Globalis

La gala de lliurament de guardons, organitzada per Globalis, ha reunit agents de tot l'ecosistema emprenedor i empresarial de Castelló, amb l'objectiu de promoure la innovació com a factor estratègic i contribuir a la competitivitat del territori. En aquesta gala s'ha entregat, entre altres, el Premi Vila-real Innpulso, que ha recaigut en l'empresa social Foodration4all, i que representarà la ciutat en les trobades de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació.

El vicepresident de Globalis, Francisco Jesús Canales Hidalgo, ha donat la benvinguda als assistents que, després d'ell, han pogut assistir a les conferències "Emprendre i reubicar-se" de José Manuel Simarro i "Connecta amb la naturalesa, fes-te cíborg" de Manuel de Aguas.

José Manuel Simarro, graduat social, auditor sociolaboral i expert en seguretat viària laboral i en riscos psicosocials aplicats a l'empresa, ha explicat com analitzar les habilitats i els obstacles emocionals més habituals als quals ha d'enfrontar-se l'emprenedor i reflexionarà sobre els principals riscos psicosocials que l'afecten i que, en determinats moments, li impedeixen avançar professionalment.

L'artista cíborg, Manuel de Aguas, conegut per desenvolupar i instal·lar en el seu cos un òrgan sensorial cibernètic que li permet percebre els canvis de pressió baromètrica a través de pulsacions a diferents velocitats dins del seu cap, ha comptat com percep sensacions meteorològiques de qualsevol part del món i de l'espai a través del sistema wifi del seu òrgan sensorial.

El Premi Globalis 2019 dotat amb 1.500 euros ha recaigut en Akiwifi, una empresa operadora de telecomunicacions, especialitzada en el desplegament de xarxes sense fils on els operadors tradicionals no arriben, contribuint a eliminar la bretxa digital. La signatura Amazing Up ha sigut guardonada amb el primer accèssit i Grábalo s'ha alçat amb l'accèssit jove empresa, tots dos dotats amb 500 euros. Amazing Up desenvolupa solucions tecnològiques interactives per a la dinamització del turisme i del comerç i Grábalo és una plataforma digital de vídeos gravats amb el mòbil amb el propòsit que les empreses puguen comprar vídeos per a millorar la seua comunicació.

L'empresa social Foodration4all s'ha emportat el Premi Vila-real Innpulso que concedeix l'Ajuntament de Vila-real perquè represente la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació. Foodration4all és una empresa social creada el 2019 que desenvolupa projectes de consciència i millora social, emmarcats tots ells dins del sector de l'alimentació. El seu principal projecte es Ningú sense la seua ració diària, un sistema de digitalització de donació d'aliments que permet la donació d'aliments de manera controlada.

Finalment, s'ha reconegut amb el Premi Trajectòria el periodista esportiu Julián García Candau, qui ha recollit el guardó visiblement emocionat.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha clausurat l'acte felicitant els premiats i destacant la capacitat d'innovació de les empreses de la província. Aquesta sisena edició dels Premis Globalis està recolzada per empreses d'alt nivell de la província de Castelló com són Dolores Cortés, Multiópticas, Vidres, Fundación José Soriano, Élite Cementos i Esmalglass-Ítaca i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real i la Xarxa Innpulso. Amb aquests guardons es pretén divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al capdavant d'aquestes joves iniciatives empresarials i mostrar exemples que incentiven la generació a altres iniciatives empresarials innovadores.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament dels Premis Globalis _2 Lliurament dels Premis Globalis _1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es