Inici

Caixa Rural i el Mercat Central col·laboren en el repartiment de lots nadalencs de l'entitat, que s'entregaran al recinte municipal del 27 de novembre al 5 de desembre

dimarts, 12 de novembre de 2019

El regidor d'Economia i el director de Caixa Rural, en la seua visita al Mercat Central

La Regidoria d'Economia i Caixa Rural Vila-real col·laboraran en el repartiment dels tradicionals lots nadalencs que entrega l'entitat bancària vila-realenca, que per primera vegada es lliuraran al Mercat Central. La iniciativa s'emmarca en l'objectiu de l'àrea que dirigeix el regidor Xus Madrigal d'incentivar les vendes i dinamitzar el recinte municipal.

El repartiment de lots nadalencs de Caixa Rural Vila-real s'iniciarà el dimecres 27 de novembre, entre els pensionistes vila-realencs que tenen domiciliada la seua pensió en l'entitat. En total, s'entregaran prop de 4.700 d'aquests paquets que els majors podran recollir, com a novetat, al Mercat Central de Vila-real, gràcies al conveni de col·laboració amb l'Ajuntament. Aquesta nova ubicació es deu a l'aposta decidida del consistori per potenciar el Mercat Central i donar-li impuls per a revitalitzar les vendes i atraure clients.

Juntament amb els lots, s'entregarà un regal als pensionistes, així com un val patrocinat pels venedors per valor de 5 € canviable per a compres superiors a 50 € en les parades del Mercat Central i un altre xec de 5 euros per a canviar en la Tenda Taula de la Cooperativa Catòlica Agrària.

D'aquesta forma, l'entitat inicia les accions prèvies a les festes nadalenques, amb multitud d'activitats per a festejar aquestes dates. Els lots nadalencs es repartiran els dies 27, 28 i 29 de novembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de desembre al Mercat Central en horari de 9 a 14 h i de 17 a 20 h.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es