Inici

Vila-real se suma al projecte Aula ciclista amb els alumnes del col·legi José Soriano

dimecres, 13 de novembre de 2019

Activitats de l'Aula ciclista al col·legi José Soriano_1

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha acompanyat els alumnes i les alumnes del col·legi públic José Soriano en el seu recorregut amb bicicleta per l'ermita de Vila-real, emmarcat dins del projecte educatiu Aula ciclista.

Aula ciclista és un projecte d'innovació educativa dirigit a l'alumnat de 5é i 6é de primària, i 1r i 2n d'ESO dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. El programa compta amb dues sessions: una teòrica, amb formació sobre seguretat viària i el ciclisme com a esport, i una pràctica, amb un recorregut amb bicicleta pel circuit urbà.

Després d'haver tingut la sessió teòrica prèvia, han pogut gaudir de l'activitat esportiva els alumnes i les alumnes de 6é de primària del col·legi José Soriano, un dels centres educatius de Vila-real adherits a aquestes jornades d'innovació educativa. El projecte, desenvolupat a través d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu fomentar i educar amb un ús responsable i segur de la bicicleta com a medi de mobilitat sostenible i saludable.

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats de l'Aula ciclista al col·legi José Soriano
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es