Inici -> Àrees -> Educació -> Notícies d'educació

Vila-real se suma al projecte Aula ciclista amb els alumnes del col·legi José Soriano

tornar Imprimir

dimecres, 13 de novembre de 2019

Sala de premsa, Educació

Activitats de l'Aula ciclista al col·legi José Soriano_1

Vila-real se suma al projecte Aula ciclista amb els alumnes del col·legi José Soriano

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha acompanyat els alumnes i les alumnes del col·legi públic José Soriano en el seu recorregut amb bicicleta per l'ermita de Vila-real, emmarcat dins del projecte educatiu Aula ciclista.

Aula ciclista és un projecte d'innovació educativa dirigit a l'alumnat de 5é i 6é de primària, i 1r i 2n d'ESO dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. El programa compta amb dues sessions: una teòrica, amb formació sobre seguretat viària i el ciclisme com a esport, i una pràctica, amb un recorregut amb bicicleta pel circuit urbà.

Després d'haver tingut la sessió teòrica prèvia, han pogut gaudir de l'activitat esportiva els alumnes i les alumnes de 6é de primària del col·legi José Soriano, un dels centres educatius de Vila-real adherits a aquestes jornades d'innovació educativa. El projecte, desenvolupat a través d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu fomentar i educar amb un ús responsable i segur de la bicicleta com a medi de mobilitat sostenible i saludable.

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats de l'Aula ciclista al col·legi José Soriano
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es