Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'Ajuntament lamenta la mort de Leandre Adsuara, Premi 20 de Febrer de 2019, i trasllada les condolences a familiars i amics

tornar Imprimir

dissabte, 9 de novembre de 2019

Sala de premsa, Ajuntament

L'Ajuntament lamenta la mort de Leandre Adsuara, Premi 20 de Febrer de 2019, i trasllada les condolences a familiars i amics

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha volgut traslladar les seues condolences en nom de la corporació i la ciutat als familiars i amics de Leandre Adsuara Llorens, Premi 20 de Febrer de 2019, mort ahir en un accident de trànsit ocorregut a l'avinguda de França. Adsuara, persona estretament lligada al moviment associatiu, les tradicions i la cultura popular de Vila-real, era portador de la Mare de Déu de Gràcia i va veure reconeguda la seua vinculació a la ciutat amb el Premi 20 de Febrer d'enguany, reconeixement que atorga l'Ajuntament de Vila-real a personalitats i entitats destacades de la població, amb motiu de les Festes Fundacionals de Vila-real. 

L'accident en el qual ha perdut la vida Adsuara, de 79 anys, s'ha produït a les 10.05 hores a l'altura de l'estació de trens, quan el cotxe que conduïa ha xocat amb cinc vehicles estacionats i un ciclomotor, abans de col·lidir frontalment amb un altre vehicle. En el sinistre, una altra persona ha resultat ferida lleu. 

Benlloch ha destacat la trajectòria de Leandre Adsuara i la seua aportació a "enfortir i perpetuar les tradicions i la cultura locals, com a portador però també des de l'àmbit associatiu, la defensa de la nostra agricultura o el patrimoni local". Per tots aquests motius, l'alcalde trasllada el pesar i les condolences de la ciutat als seus familiars.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es