Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

L'Ajuntament de Vila-real obri el procés per a l'adjudicació de 20 parcel·les dels horts urbans Fila 13

dissabte, 16 de novembre de 2019

L'Ajuntament de Vila-real ha convocat la concessió d'ús d'un total de 20 parcel·les dels horts urbans municipals Fila 13. Concretament, del total de terrenys disponibles en el recinte situat al carrer d'Ana Nebot López, estan en procés d'adjudicació un total de 19 parcel·les individuals d'entre 35 i 42 metres quadrats, destinades a ús individual, a més d'una parcel·la de 73 metres quadrats, destinada a associacions sense ànim de lucre.

Segons les bases, que han sigut publicades ja en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), els interessats disposen de 30 dies naturals a comptar des del 13 de novembre per a presentar les sol·licituds. Per a les parcel·les destinades a particulars podran formular les sol·licituds i optar a ser titulars de l'autorització d'ús les persones físiques, majors d'edat, amb plena capacitat jurídica i d'obrar, que hauran d'estar empadronades al municipi de Vila-real amb almenys una antiguitat de dos anys així com estar al corrent en el pagament de les corresponents obligacions tributàries amb l'Ajuntament.

A les parcel·les dedicades a associacions sense ànim de lucre poden optar les entitats inscrites en el Registre municipal d'entitats i associacions les finalitats de les quals tinguen un caire terapèutic i pedagògic, relacionades amb la salut i els serveis socials o relacionades amb l'alimentació o el medi ambient; i acreditar que el projecte que es presenta té aquestes finalitats.

L'objectiu principal dels horts urbans és l'autoconsum i els beneficiaris, tal com estableix l'ordenança vigent, es comprometen a treballar amb adob orgànic, així com a respectar les instal·lacions per a evitar molèsties, danys o perjudicis a altres beneficiaris sota el principi de prevenció ambiental, que implica la no utilització de productes fertilitzants ni de productes fitosanitaris.

En total, els horts urbans Fila 13 compten, després de la seua ampliació el 2016, amb 43 parcel·les d'uns 40 metres quadrats, tres més de 73 metres per a associacions i una més per a compostatge.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es