Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real activa aquest divendres la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums i la creativitat de Xarxa Teatre

dimecres, 20 de novembre de 2019

La tradicional encesa de llums donarà aquest divendres la benvinguda a l'època nadalenca a Vila-real. Com a avantsala a la celebració de la Fira de Santa Caterina del diumenge, aquest divendres es realitzarà l'encesa de la il·luminació extraordinària. L'acte s'iniciarà a les 19.30 hores amb l'actuació de Xarxa Teatre, que realitzarà una cercavila des de la plaça Major, i continuarà pels carrers de la zona del centre, per a tornar a la plaça Major, on la reina de les festes, Carmen Rubert, les seues dames i autoritats encendran la flama que il·luminarà els carrers de Vila-real per a celebrar les festes de Nadal i l'inici de l'any nou. 

L'encesa suposa l'inici de la campanya comercial nadalenca, que arranca amb la Fira de Santa Caterina aquest diumenge i culminarà amb l'esperada Fira de Nadal, que després de l'èxit de l'any passat, enguany també es realitzarà a l'avinguda de la Murà amb diferents atraccions infantils, com la pista de gel i l'espai de casetes comercials.

Des de la Regidoria d'Economia s'espera "donar enguany un gran impuls al comerç local, gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Vila-real, els establiments de la Unió de Comerç Vila-real (Ucovi) i els venedors del Mercat Central, amb l'objectiu de retindre i atraure les compres nadalenques, i que es genere economia a la nostra ciutat", ha afirmat el regidor responsable de l'àrea, Xus Madrigal.

Com és habitual, la il·luminació ha sigut instal·lada pel Departament de Serveis Públics, que ha tret una nova licitació de dos anys per a renovar les lluminàries. "Hem prioritzat les grans avingudes de la nostra ciutat, així com tots els carrers del centre comercial juntament amb la plaça Major, que comptarà amb una il·luminació especial a la Casa de la Vila i a l'arbre de Nadal", ha explicat Francisco Valverde, edil de Serveis Públics.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es