Inici

La Junta de Govern demana informació a la Conselleria per a sondejar la integració d'escola infantil El Solet en la xarxa autonòmica

dijous, 28 de novembre de 2019

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Vila-real ha acordat reiterar la petició a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport d'un informe sobre els tràmits i condicions a seguir per a una possible integració de l'escola infantil municipal de Vila-real, El Solet, en el sistema públic d'educació de la Generalitat Valenciana. L'òrgan municipal ha elevat de nou aquesta sol·licitud al departament autonòmic que dirigeix Vicent Marzà després que la primera petició, realitzada al gener d'aquest mateix any, no haja rebut resposta per part de la citada Conselleria.

L'Ajuntament de Vila-real és titular de l'escola infantil El Solet des del curs 2012-2013. Es tracta d'un centre de primer cicle gestionat per una cooperativa que compta amb sis unitats amb un màxim de 80 places escolars de 0 a 3 anys. L'Ajuntament va rubricar l'11 de juliol de 2012 l'acord amb la Conselleria per a la creació d'aquesta escola infantil de titularitat municipal. 

El mes de gener passat, la Junta de Govern ja va acordar demanar a la Conselleria un document, a títol únicament informatiu, en el qual consten els tràmits i condicions a seguir per a valorar una possible cessió de la gestió per a la integració de l'escola infantil en el sistema públic d'educació de la Generalitat Valenciana. Passats prop de deu mesos des d'aquell acord, i al no haver-se rebut en el consistori una resposta oficial a aquesta petició, l'òrgan municipal reclama per segona vegada la documentació al departament autonòmic d'Educació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es