Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real avança en la descentralització dels Serveis Socials amb la compra d'un local a Fundació Flors en la zona de Sant Joan Bosco

dissabte, 30 de novembre de 2019

L'Ajuntament de Vila-real adquirirà en les pròximes setmanes a Fundació Flors una planta baixa en la zona de Sant Joan Bosco, on s'han comprat recentment tres habitatges per a servir de pisos pont davant situacions d'emergència. L'adquisició del local, que inicialment s'havia previst incorporar al banc de pisos pont, servirà per a situar dependències de l'àrea social, amb l'objectiu de descentralitzar els Serveis Socials. 

El local té una superfície de 82 metres quadrats i la seua adquisició permetrà l'equip de govern complir amb un dels seus compromisos per a portar els Serveis Socials a diferents zones de la ciutat, descentralitzant l'àrea social municipal. "En aquesta mateixa zona, a més, hem adquirit recentment tres habitatges per a servir de pisos pont en situacions d'emergència, creant el primer banc municipal d'aquest tipus de residència social; un recurs pel qual tant hem treballat en els últims anys i que ens permetrà donar una millor resposta, més àgil i en condicions més dignes per a les famílies, a la necessitat d'habitatge que es produeix en situacions d'emergència social, com un desnonament o qualsevol tipus de desallotjament", recorda el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela. Aquests tres habitatges, adquirits també a Fundació Flors, se sumen a altres dos pisos en dues zones diferents de la ciutat.

"La compra del local a una entitat sense ànim de lucre i amb una forta implantació a Vila-real ens permetrà continuar avançant en el nostre objectiu de portar els recursos socials als diferents barris i zones de la ciutat. En aquesta ocasió, amb la idea de poder albergar en aquestes noves dependències, una vegada s'adquirisquen, oficines i programes del Departament Municipal de Serveis Socials", conclou el regidor.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es