Inici

Serveis Públics actua a l'entorn del col·legi Verge del Carme dins del Pla de millora de la seguretat en els accessos a centres educatius

dilluns, 2 de desembre de 2019

Obres en els accessos al col·legi Verge del Carme_1

El Departament de Serveis Públics de l'Ajuntament de Vila-real està duent a terme obres d'adequació de l'entorn del col·legi Verge del Carme, un projecte que s'emmarca en el Pla de millora de la seguretat en els accessos als centres educatius de la ciutat. Els treballs, que han arrancat aquests dies, es desenvoluparan en dues fases per a no afectar l'activitat del col·legi i està previst que finalitzen al llarg del mes de gener.

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha subratllat que l'obra té com a prioritat garantir la seguretat a l'entrada i eixida dels escolars, encara que també inclourà altres millores de l'entorn. El col·legi dels Carmelites compta amb dos accessos diferenciats, situats al carrer de l'Ermita i el carrer del Velòdrom. De moment, els treballs han arrancat en l'accés del carrer de l'Ermita, on, tal com explica Valverde, "es procedirà a la substitució del paviment de la vorera, que presenta una considerable deteriorament", a més d'estar afectada "per les arrels dels arbres". Per aquest motiu, la reforma també contempla la renovació de l'arbratge. Finalment, s'instal·larà una tanca de separació entre la vorera i la calçada que garantisca la seguretat dels escolars a l'entrada i eixida de les classes.

"Per a no afectar l'activitat del centre, l'obra en l'accés del carrer del Velòdrom s'escometrà durant les vacances de Nadal", detalla Valverde, qui afig que en aquesta zona "els treballs se centraran en l'ampliació de la vorera i la instal·lació de la tanca de seguretat".

El calendari del Departament de Serveis Públics contempla que tots els treballs a l'entorn del col·legi de Carmelites, el cost dels quals suma 28.600 euros, estiguen finalitzats al llarg del mes de gener. El regidor ha recordat que l'Ajuntament de Vila-real executa des de fa diversos anys un pla de millora de la seguretat en els accessos als centres educatius, que ha permés actuar als col·legis Escultor Ortells, Pascual Nácher o Cervantes, entre altres, així com al Conservatori de Música Mestre Goterris.

Galeria multimèdia

Imatges

Obres en els accessos al col·legi Verge del Carme
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es