Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística acosta les tradicions nadalenques de Vila-real als escolars i innova amb les cartes als Reis d'Orient en format digital

tornar Imprimir

dilluns, 2 de desembre de 2019

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Normalització Lingüística acosta les tradicions nadalenques de Vila-real als escolars i innova amb les cartes als Reis d'Orient en format digital

La Regidoria de Normalització Lingüística contribueix a la difusió de les tradicions nadalenques de Vila-real amb la reedició del quadern Celebrem el Nadal a Vila-real i el repartiment de les tradicionals cartes als Reis d'Orient en valencià, que enguany, com a novetat, també s'editaran en format digital emplenable perquè les famílies puguen descarregar-les del web municipal.

El quadern Celebrem el Nadal a Vila-real pretén mostrar als xiquets i xiquetes com se celebra el Nadal a Vila-real a través d'un conte que repassa les tradicions nadalenques a la ciutat com són l'arribada del Missatger Reial, la Cavalcada, o la cançó del Tirorí, tirorí, entre altres. La publicació també inclou un conjunt d'activitats variades en valencià per a treballar el vocabulari característic d'aquestes festes. El contingut del quadern ha sigut elaborat per l'equip de Recuperem, amb la coordinació de la Regidoria de Normalització Lingüística.

Així mateix, el departament que dirigeix la regidora Noelia Samblás també duu a terme enguany la campanya de les cartes als Reis d'Orient en valencià, que es repartiran durant les pròximes setmanes, dirigides a l'alumnat de 3 a 10 anys. Les cartes als Reis d'Orient no sols es repartiran als col·legis, sinó que també arribaran als centres d'educació infantil (de 0 a 3 anys), biblioteques, agències de lectura, associacions de veïns i a la Joventut Antoniana.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha declarat que tots aquests materials didàctics s'han elaborat amb el desig que resulten de profit als centres educatius, perquè els xiquets i les xiquetes puguen conéixer les festes de Nadal a Vila-real.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Quadern Celebrem el Nadal a Vila-real
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es