Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

La gala benèfica Cantando en Violeta visibilitzarà el treball de l'Associació Andrea Carballo Claramonte contra la violència de gènere

dijous, 5 de desembre de 2019

Presentació de la gala a benefici de l'Associació Andrea Carballo Claramonte

L'Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner obrirà les seues portes aquest pròxim diumenge per a acollir la gala benèfica Cantando en Violeta, organitzada per l'Associació Andrea Carballo Claramonte, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real. La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, ha presentat aquesta segona edició del Memorial Andrea Carballo, que s'ha programat per a aquest diumenge 8 de desembre a les 18 hores a l'Auditori, amb l'objectiu de donar a conéixer el treball de l'Associació Andrea Carballo Claramonte en la lluita contra la violència de gènere.

Royo ha estat acompanyada per la presidenta de l'entitat, Carmen Risueño, qui ha explicat que la gala serà amb entrada gratuïta, encara que qualsevol persona que vulga podrà fer un donatiu voluntari per a donar suport a la tasca de l'associació en l'acompanyament i atenció a les víctimes de violència de gènere. Risueño ha animat la ciutadania a acudir el diumenge a l'esdeveniment i "conéixer de primera mà la labor que estem fent". En la gala actuarà el cantant Patxi Ojana, i com a artistes convidats estaran Belle De Z i JC Flowers. La cantant Belle Janka Hurkova, guanyadora de Global Music Awards California 2018 i membre de l'associació, ha explicat que també s'instal·larà una taula informativa a l'Auditori per a donar a conéixer el treball de l'Associació Andrea Carballo Claramonte, que compta amb un servei d'atenció telefònica 24 hores per a atendre qualsevol víctima que necessite ajuda.

Rosario Royo ha valorat el treball d'aquesta associació i ha assenyalat la necessitat que "la societat es consciencie en la igualtat i el bon tracte com a única manera d'acabar amb la violència de gènere". "Totes les persones necessitem que es respecte la nostra condició, siguem com siguem", ha remarcat la regidora d'Igualtat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es