Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

Vila-real completarà l'adequació de l'encreuament entre el carrer de l'Encarnació i el camí Vell Onda-Castelló amb un mural d'art urbà

dijous, 5 de desembre de 2019

El projecte de millora de la seguretat i adequació viària a l'encreuament del carrer de l'Encarnació amb el camí Vell Onda-Castelló es completarà amb una actuació d'embelliment d'aquest accés nord a la ciutat on l'Ajuntament ha executat una rotonda per a una major fluïdesa del trànsit rodat. El Departament de Territori ultima una inversió complementària a l'execució d'aquesta glorieta, que està operativa des d'aquest estiu, amb la finalitat de dignificar l'espai resultant de l'enderrocament d'un habitatge annex a la rotonda que va ser necessari expropiar i demolir per a poder executar el projecte.

Així, la intenció de l'equip de govern és embellir la paret mitgera que ha quedat a la vista després de l'enderrocament d'aquest immoble amb un mural d'art urbà que estarà inspirat en el paisatge protegit del riu Millars, situat a escassos metres d'aquest encreuament. A més d'adequar aquesta paret i el solar que abans ocupava aquest habitatge, el projecte també contempla instal·lar una tanca de seguretat en una de les cantonades de la rotonda, on existeix una zona de jocs infantils. La inversió prevista rondarà els 12.000 euros.

Cal recordar que l'encreuament entre el carrer de l'Encarnació i el camí Vell Onda-Castelló és un accés a la ciutat molt transitat, especialment els dies de partit a l'Estadi de la Ceràmica, però també diàriament, a causa de l'important nombre de vehicles, molts d'ells de gran tonatge, que circulen pel polígon industrial de la zona nord de la ciutat. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Vila-real va apostar per dignificar aquest accés amb una rotonda, un projecte executat durant aquest any per import de 92.000 euros.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es