Inici

Serveis Públics adjudica la il·luminació extraordinària de la ciutat en les festes patronals i Nadal per 30.000 euros anuals

tornar Imprimir

divendres, 6 de desembre de 2019

Sala de premsa, Serveis públics

Serveis Públics adjudica la il·luminació extraordinària de la ciutat en les festes patronals i Nadal per 30.000 euros anuals

La Regidoria de Serveis Públics ha adjudicat el contracte per a la il·luminació extraordinària dels carrers i places de la ciutat amb motiu de les festes nadalenques així com les celebracions patronals de maig i setembre.

L'empresa que ha resultat adjudicatària és la firma Luxido, per un import de 30.000 euros anuals, per a un període de dos anys. "L'objecte d'aquesta licitació és la il·luminació extraordinària que s'instal·la en la via pública amb motiu del Nadal, les festes de Sant Pasqual i les de la Mare de Déu de Gràcia", ha explicat el regidor de l'àrea, Francisco Valverde. La finalitat, tal com consta en els plecs de condicions de la licitació, és donar realç a les festivitats i fomentar l'activitat econòmica, amb l'embelliment dels espais públics. A més, s'ha donat prioritat als criteris de sostenibilitat i implantació de noves tecnologies de menor consum energètic, de manera que totes les llums instal·lades han de ser led, microllums o de baix consum. A més, l'empresa adjudicatària també assumeix la renovació i manteniment dels materials, així com atendre qualsevol avaria que es produïsca durant el període de funcionament.

Per a les festes nadalenques, s'ha prioritzat il·luminar els carrers del centre comercial i alguns jardins referents com la plaça de Sant Ferran o la de Sant Pasqual, que compta amb cent metres de tira lluminosa. A més, la plaça Major llueix una il·luminació especial a l'edifici de l'Ajuntament, i també es preveu la decoració de l'arbre de Nadal. En aquestes festes, també s'han il·luminat les grans avingudes, com la Murà, Pius XII i Riu Ebre, juntament amb els carrers Josep Ramon Batalla i el Raval del Carme.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es