Inici

50 persones es graduen en el curs d'iniciació a la informàtica de la Fundació Caixa Rural

dilluns, 9 de desembre de 2019

Curs d'iniciació a la informàtica de la Fundació Caixa Rural

Fundació Caixa Rural Vila-real continua amb la seua gran aposta per corregir la bretxa digital existent a través dels cursos d'informàtica que imparteix des de fa quatre anys. En aquesta ocasió, s'han graduat més de 50 alumnes, la major part d'aquests són persones majors de 65 anys interessades a trencar amb la bretxa digital generacional i introduir-se en les noves tecnologies. El secretari de la Fundació, Josep Ramos, acompanyat per la regidora de la Universitat Popular, Rosario Royo, han fet lliurament dels diplomes als alumnes que han participat en aquest curs i els han animat a continuar formant-se inscrivint-se als cursos de nivell avançat que ofereix la Fundació.

A causa de l'èxit d'aquesta iniciativa, la Fundació Caixa Rural Vila-real iniciarà al gener una edició més del curs d'iniciació a la informàtica, en el qual els usuaris obtindran els coneixements bàsics d'informàtica que els permetran tindre un domini d'internet, així com de les eines més importants de comunicació com el correu electrònic, l'ús de la banca electrònica o les xarxes socials, entre altres.

D'altra banda, també continuen obertes les inscripcions per al curs d'informàtica avançada per a tots aquells alumnes que demanen seguir amb l'aprenentatge en aquesta matèria, així com un tercer nivell per a ensenyar l'ús del telèfon intel·ligent a aquells socis de Caixa Rural Vila-real i veïns del municipi que vulguen continuar amb el seu procés formatiu en les noves tecnologies. Totes les persones interessades poden apuntar-se en la recepció del centre social de la Fundació o en la pàgina web www.fundaciocaixarural.org.

Galeria multimèdia

Imatges

Curs d'iniciació a la informàtica de la Fundació Caixa Rural_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es