Inici

Vila-real es compromet amb el consum responsable i de proximitat a través de la IV Trobada d'Artesans

tornar Imprimir

dimarts, 10 de desembre de 2019

Sala de premsa, Medi Ambient

Presentació de la Trobada d'Artesans

Vila-real es compromet amb el consum responsable i de proximitat a través de la IV Trobada d'Artesans

El regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, i la responsable de Clap! Educació Activa, Elena Archilés, han presentat aquest matí la IV Trobada d'Artesans de Vila-real, que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre a la Casa dels Mundina.

Amb l'objectiu de potenciar i sensibilitzar la població de Vila-real en un consum responsable i de proximitat, la IV Trobada d'Artesans comptarà amb la participació de 30 artesans i artesanes, que oferiran una varietat de productes manufacturats, amb materials locals i sostenibles. A més, també s'han previst activitats complementàries i d'animació, amb el concert del cantautor Dani Miquel. "El consum responsable és la millor manera que tenim els ciutadans i ciutadanes d'aportar a un medi ambient sostenible, comprant als nostres veïns i veïnes, i donant suport a l'esforç que fan els comerços locals per a crear productes de qualitat", ha afirmat el regidor.

 En aquesta quarta edició, a més d'ampliar la participació de deu persones artesanes respecte a l'any passat, també s'ha augmentat l'horari de l'esdeveniment, afegint el divendres a la programació de la trobada. "Enguany tenim una programació molt més enriquida, amb activitats infantils i familiars, amb concerts de música, tasts d'aperitius, i tallers de producció creativa, tot això amb articles manufacturats i locals", ha explicat la responsable de Clap! Educació Activa, entitat organitzadora de l'esdeveniment. Així mateix, com a novetat, s'ha ampliat l'espai de la trobada, utilitzant la planta baixa i el primer pis de la Casa dels Mundina.

Una de les apostes més importants d'aquesta trobada artesanal el SWAP Corner, un espai d'intercanvi d'articles. "És un lloc on poder intercanviar, amb la idea de conscienciar-nos de no comprar coses que no necessitem, i poder intercanviar productes que ja no volem, en lloc de tirar-los", ha incidit José Ramón Ventura Chalmeta.

Així doncs, la IV Trobada d'Artesans s'inaugurarà aquest divendres, a les 17.30 hores, amb el tast de coques salades oferides per l'Associació Smara, les cerveses artesanals de l'Associació Conquistando Escalones, i la sessió de música a càrrec del DJ Kike Villar. Durant la vesprada, ja es podran portar articles per a intercanviar-los, i les persones assistents podran crear un arbre de Nadal amb globus gràcies a Jocs i Mans Màgiques.

Durant dissabte i diumenge es continuaran realitzant tallers d'estampació, ceràmica, costura, scrapbook i fusta, tots ells dirigits a famílies i públic infantil, de manera gratuïta i amb la participació ininterrompuda dels artesans i artesanes, que també van mostrar els seus productes i processos de creació. Així mateix, la trobada també comptarà amb el concert infantil a càrrec del cantautor valencià Dani Miquel, el dissabte a la vesprada, a les 18.00 hores, i una classe oberta de swing per part de Swing i au, el diumenge al matí, a les 12.00 hores.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació de la Trobada d'Artesans
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es