Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Música en directe, tast i activitats infantils amenitzaran el rellançament del Mercat Central com a gastromercat

dimarts, 10 de desembre de 2019

Cartell de l'activitat per a promocionar el Mercat Central

L'Ajuntament de Vila-real donarà a conéixer aquest dissabte 14 de desembre la nova proposta per al Mercat Central amb un esdeveniment que comptarà amb música en directe, activitats infantils i tast, tot amb l'objectiu de presentar el nou concepte de gastromercat ideat per a rellançar l'activitat comercial en aquest recinte. Aquesta proposta, impulsada des de la Regidoria d'Economia que dirigeix el regidor Xus Madrigal, s'emmarca en la campanya "El Mercat que volem" i permetrà al públic conéixer la nova oferta de llocs de venda, així com els nous serveis de cafeteria, zona de degustació, envasament ecològic i altres facilitats de compra que ofereixen els comerciants.

Les activitats arrancaran aquest dissabte a les 11.30 hores amb l'actuació de Rock&2 a la qual seguiran sessions de tast a partir de les 12.30 hores, una sobre olis d'oliva verge extra (AOVE), de la mà de Castelló Ruta de Sabor i AoveLovers, i una altra que consistirà en un taller de tast de vins impartit per David Buch Quero, director de l'Escola de Tast de Castelló. A partir de les 13.30 hores continuarà la música en directe amb el concert Neura's Trio. A més, durant tot el matí, Artland s'encarregarà de realitzar activitats per als més xicotets, entre elles una titulada Aventures d'un joguet, en la qual els xiquets i xiquetes hauran de portar algun joguet solidari.

"Volem convertir el Mercat Central en un espai de referència per a la compra de productes de qualitat i proximitat però també un espai en el qual gaudir de la gastronomia", ha assenyalat el regidor d'Economia. Entre els canvis que s'han introduït destaca l'obertura de nous parades, a través d'un procés de licitació que ha permés ocupar la majoria de parades que es estaven buides. També s'ha incorporat una nova zona de cafeteria, amb servei de planxa perquè els clients puguen degustar en el moment els productes adquirits al Mercat, així com una àrea de degustació, amb mobiliari específic.

Altres millores incorporades al Mercat Central dins d'aquest procés de reconversió com a gastromercat són el servei d'envasament ecològic o el servei de carros de la compra. A més, els comerciants també ofereixen des de fa un temps facilitats com ara realitzar la comanda per telèfon, WhatsApp, zona wifi, pagament amb targeta de crèdit, etc.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es