Inici

L'activitat didÓctica Coneixes TÓrrega? acosta als escolars la figura universal del guitarrista

dijous, 12 de desembre de 2019

Activitats didÓctiques de la Setmana TÓrrega al colĚlegi Pintor Gimeno Barˇn_2

La setena ediciˇ de la Setmana TÓrrega inclou els ja tradicionals concerts i activitats didÓctiques, entorn de la figura del m˙sic Francesc TÓrrega, en els diferents centres escolars de Vila-real. Una setmana musical protagonitzada pels xiquets i xiquetes, grÓcies a la colĚlaboraciˇ de l'Institut de Desenvolupament Musical i del seu director artÝstic, David Eres Brun, que permetrÓ que les creacions del "pare de la guitarra moderna" arriben a les aules de diversos centres educatius. Enguany, les activitats didÓctiques es desenvolupen als colĚlegis Pintor Gimeno Barˇn, Concepciˇ Arenal i BotÓnic Calduch. Les jornades Coneixes TÓrrega? conclouran demÓ, divendres 13 de desembre, en horari escolar, amb un espectacle a cÓrrec de l'Orquestra de Pols i Pua Francesc TÓrrega i el grup de teatre La Fam, a l'Auditori Municipal M˙sic Rafael Beltrßn.

Un espectacle que, al mateix temps, donarÓ inici als esdeveniments estrela de la VII Setmana TÓrrega. El dissabte tindrÓ lloc, a les 19.00 hores, el concert Integral TÓrrega, un espectacle on es representarÓ l'obra del m˙sic en una fusiˇ de guitarra clÓssica i ballet, per part de concertistes internacionals com Kristina Varlid, Jorrit Douwes, Damißn Valent i David Eres Brun. La part de dansa estarÓ a cÓrrec de l'Escola de Dansa Mˇnica Parra, Rytme Escola de Dansa i Arts, i l'acadŔmia M. Pilar Izquierdo.

D'altra banda, el diumenge a la mateixa hora, se celebrarÓ la Gala TÓrrega, colofˇ final de la setmana musical, que tindrÓ com a novetat la incorporaciˇ d'una orquestra de cambra en fusiˇ amb la guitarra clÓssica. SerÓ la FilarmonÝa Hispßnica en colĚlaboraciˇ amb Madrid Soloists Chamber Orquestra els qui oferiran l'homenatge in memoriam per a Sabrina Vlaskalic, amb la participaciˇ especial de Veus de Cambra i els cors infantils dels colĚlegis Gimeno Barˇn, BotÓnic Calduch i Concepciˇ Arenal.

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats didÓctiques de la Setmana TÓrrega al colĚlegi Pintor Gimeno Barˇn_1 Activitats didÓctiques de la Setmana TÓrrega al colĚlegi Pintor Gimeno Barˇn
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es