Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local activa una campanya de vigilància per a evitar el furt de taronges durant la temporada de recol·lecció citrícola

diumenge, 15 de desembre de 2019

La Policia Local de Vila-real durà a terme una campanya de vigilància del terme municipal amb l'objectiu de prevenir el possible furt de taronges coincidint amb la temporada de recol·lecció citrícola. La campanya arrancarà aquest dilluns 16 de desembre i es prolongarà fins al dia 22 d'aquest mes, i seran els agents de la Policia Rural els encarregats de realitzar les tasques de control.

La finalitat d'aquesta campanya és la prevenció del furt de fruit en l'arbre, així com de caixons ja collits que pogueren estar en espera de recollida pel transportista en les finques i fins i tot caixons buits. D'aquesta manera, la Policia Rural es personarà en les finques en les quals s'observe que s'està produint la recollida de taronges i sol·licitarà als responsables de les quadrilles la informació necessària que assegure que el procés de recol·lecció es realitza de forma autoritzada i legal, tot identificant les empreses recol·lectores, la ubicació dels horts on es troba la fruita, la varietat d'aquesta i els propietaris de les explotacions.

Així mateix, es controlarà qualsevol incidència que poguera observar-se en relació amb els vehicles implicats en les tasques agràries, per a la qual cosa es podrà sol·licitar el document DATA (document que acompanya el producte des d'origen fins al magatzem) als transportistes de gènere en cas d'estar la fruita en ruta cap a les empreses receptores; al seu torn s'actuarà sobre qualsevol infracció que es detecte en els vehicles particulars presents a les zones de treball.

La campanya es realitzarà en les diferents partides del terme. A més, la Policia Local sol·licita la col·laboració ciutadana davant de qualsevol sospita que s'estiguen cometent furts als camps, circumstància que es podrà comunicar al telèfon 964 547 010 (Policia Local), o al 092 en cas de denunciar algun assumpte d'urgència.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es