Inici

Vila-real escometrà la reparació del paviment del tram de vianants del carrer de Ramón y Cajal després de les festes nadalenques

tornar Imprimir

dimecres, 25 de desembre de 2019

Sala de premsa, Serveis públics

Vila-real escometrà la reparació del paviment del tram de vianants del carrer de Ramón y Cajal després de les festes nadalenques

L'Ajuntament de Vila-real durà a terme, després de les festes nadalenques, la reparació del paviment en el tram de vianants del carrer de Ramón y Cajal, entre l'avinguda de la Murà i la plaça Major, amb una inversió de 27.136 euros, IVA inclòs, que servirà per a solucionar els problemes de l'empedrat en aquest vial. El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha explicat la necessitat de realitzar aquesta actuació a causa del mal estat d'aquest tram de vianants d'entrada a la plaça Major i pel qual circulen els vehicles que accedeixen a l'aparcament subterrani. "L'empedrat en aquest tram està en molt males condicions, amb enfonsaments en la part central, degut al fet que la formigonada que es va fer sota les llambordes està ja esgotada", detalla el regidor.

Els treballs, valorats en una mica més de 27.000 euros, consistiran precisament a reforçar aquesta capa inferior per a tornar a col·locar-hi després les llambordes i que d'aquesta manera "el paviment puga suportar millor la circulació dels vehicles que accedeixen al pàrquing de la plaça Major, així com les furgonetes i camionetes que també utilitzen aquest accés a la plaça Major els dies de mercat o per a proveir els establiments de la zona", detalla Valverde.

Les obres, que han sigut adjudicades a l'empresa local Alviben Obras, començaran després de les festes nadalenques. El regidor ha apuntat que "el projecte està adjudicat i ho tenim tot preparat però evidentment esperarem que finalitzen les festes de Nadal i Reis per a no afectar l'activitat comercial i d'oci tan intensa que viu la ciutat aquests dies". El termini d'execució de les obres és d'un mes.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es