Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut comença l'any amb nous tallers formatius i inclusius i es prepara ja per a la Matxà de Sant Antoni i Carnestoltes

diumenge, 29 de desembre de 2019

La Regidoria de Joventut ha dissenyat ja la programació per al primer trimestre de 2020, que canalitza a través de l'Espai Jove, punt de trobada per a associacions i joves de Vila-real. Les accions formatives centraran gran part de les activitats oferides per als mesos de gener, febrer i març, en què no faltaran els actes tradicionals en els quals col·labora el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real com la Matxà de Sant Antoni o la festa de Carnestoltes.

Així, sota el títol de 'Blanc és blanc' la campanya hivernal de l'Espai Jove comptarà, en els primers dies del nou any, amb un taller de cuina de Nadal els dies 2 i 3 de gener, sota el títol de Nutrixef. El primer cap de setmana de 2020 estarà protagonitzat per l'arribada dels Reis d'Orient el 5 de gener a les 19.30 hores en l'esperada Cavalcada, declarada d'Interés Turístic Provincial, organitzada per la Joventut Antoniana amb el patrocini de la Regidoria de Joventut. Pocs dies després prendrà el relleu una altra de les tradicions més destacades de la ciutat, la Matxà de Sant Antoni que, de la mà de la Congregació de Lluïsos, recorrerà els carrers de la ciutat el 16 de gener, també amb la col·laboració de Joventut.

El curs de capoeira i el taller d'art inclusiu, adaptat per a persones amb capacitats diferents, tornaran després de les festes nadalenques i es prolongaran fins al mes de març, oberts a tots els joves interessats en aquestes activitats d'oci. Així mateix, també començarà el curs homologat de llengua de signes, en dos nivells, A2 i B1, impartit per l'Associació de Persones Sordes de Castelló (Apesocas).

Febrer arrancarà amb una altra festa que no pot faltar en el calendari: el Carnestoltes de la Comissió de Penyes, programat per al dissabte 15 de febrer. En aquest mes, els joves que desitgen millorar la seua formació per a l'ocupació tenen al seu abast un curs avançat de fotografia i un curs d'anglés de nivell A2. Al març, l'Espai Jove ofereix dos cursos de manipulador d'aliments, un per al sector de l'hostaleria i un altre dirigit al comerç. La programació trimestral es tancarà els dies 26 i 27 de març amb la Fira de l'Estudiantat al Centre de Congressos, Fires i Trobades, amb l'objectiu d'orientar els joves en el seu futur formatiu i professional.

D'altra banda, la Ràdio Espai Jove posa a la disposició de joves i entitats de la ciutat la possibilitat de difondre la seua música, missatges o activitats, a més d'oferir diferents cursos d'iniciació a la ràdio, producció i discjòquei. La inscripció en els cursos, activitats i tallers és presencial, a la seu de l'Espai Jove situada a l'avinguda de França, 25, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es