Inici

La Universitat Popular de Vila-real presenta la programació per al 2020 apostant per la formació al llarg de la vida

dilluns, 6 de gener de 2020

La Universitat Popular de Vila-real presenta la 69a campanya d'activitats formatives, amb més de 350 places per a 24 cursos. Els tallers, tant formals com d'oci i benestar, començaran el pròxim 17 de febrer. La regidora de l'àrea, Rosario Royo, ha destacat l'aposta de l'Administració local per "facilitar la formació de la ciutadania al llarg de la vida, tant en l'educació formal com en les activitats complementàries, atés que una població formada permet tenir una societat més cohesionada i inclusiva".

La Universitat Popular, que en aquesta edició continuarà col·laborant amb les organitzacions i entitats locals com la UNED i la Caixa Rural Vila-real, ofereix diversos cursos per a exercitar tant la ment com el cos. El 2020 els veïns i veïnes de Vila-real podran formar-se en idiomes, com l'anglés, en dos nivells diferents. També podran aprendre tècniques tradicionals artístiques i artesanals, com els boixets, els calats, la labor de retalls o patchwork, tallers de pintura i restauració de mobles.

A més, es reediten i mantenen els tallers de balls de saló i ball llatí, i es torna a apostar per l'assessorament tecnològic, amb els tallers de navegació per internet i utilització del mòbil i la tauleta. A més de les classes regulars, la Universitat Popular també ofereix formació oberta i a distància a través el projecte Aula Mentor, en el qual l'alumnat podrà ampliar les seues competències personals i professionals, amb flexibilitat d'horaris i terminis. Aquest programa compta amb l'homologació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i està impartit per la Fundació Caixa Rural Vila-real.

El període d'inscripció comença dimarts que ve, 7 de gener, fins al dia 13 del mateix mes. Les persones interessades hauran d'acudir a l'Ajuntament de Vila-real per a poder apuntar-se a les diferents activitats oferides. Les classes s'iniciaran el 17 de febrer i finalitzaran el 15 de maig, per a tornar a reprendre's des del 14 de setembre fins a l'11 de desembre, data en la qual acabarà la 70a campanya de formació.

La Universitat Popular, emmarcada dins de l'aposta de Vila-real per ser ciutat educadora, impartirà els tallers en diferents centres culturals i institucions locals, com la UNED, el Viver d'Empreses, l'IES Francesc Tàrrega, l'Espai Jove, o CEAM, amb l'objectiu de dinamitzar la vida cultural de la ciutat i fomentar la convivència i participació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es