Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El parc d'educació viària incorpora cinc nous karts elèctrics cedits per Grúas Tomás com una de les millores del nou contracte de retirada de vehicles

diumenge, 12 de gener de 2020

Cessió de karts elèctrics per al parc d'educació viària_2

El programa d'educació viària que desenvolupa la Policia Local en els col·legis i instituts de Vila-real incorpora cinc nous karts elèctrics, aportats per l'empresa Grúas Tomás com una de les millores del nou contracte de retirada i depòsit de vehicles. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i el comissari principal de la Policia Local, José Ramón Nieto, han rebut els nous vehicles de mans dels representants de la companyia, en una de les sessions pràctiques d'educació viària amb la participació dels alumnes de 2n d'ESO de l'institut Francesc Tàrrega. 

"Grúas Tomás ha sigut sempre un excel·lent col·laborador en els diferents programes i campanyes d'educació viària que impulsa la Policia Local, amb simuladors de bolcada, cursos de formació i campanyes especials. A totes elles, suma ara la cessió i manteniment posterior d'aquests cinc karts que supleixen els vehicles utilitzats fins ara en el programa, el reemplaçament del qual es feia ja necessari", valora Gómez, qui ha volgut agrair especialment la implicació de l'empresa en la millora de la seguretat viària a la ciutat i la incorporació de criteris sostenibles en la seua flota. "El programa d'educació viària, que dirigeix l'inspector José Luis de Llago, és un dels nostres principals orgulls, ja que vam ser pioners en la implantació d'aquest tipus de formació en els col·legis des de l'any 1987. Amb l'aportació de Grúas Tomás, continuem reforçant i consolidant la nostra aposta per la formació com a via principal de prevenció d'accidents i millora de la convivència", agrega. Grúas Tomás ha resultat adjudicatària del nou contracte de retirada, depòsit i gestió de vehicles al final de la seua vida útil per dos anys prorrogables fins a un màxim de quatre.

Galeria multimèdia

Imatges

Cessió de karts elèctrics per al parc d'educació viària_1 Cessió de karts elèctrics per al parc d'educació viària
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es