Inici

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars repararā les balises de fusta de la ruta botānica destrossades en actes vandālics

dimarts, 14 de gener de 2020

Balises danyades per actes vandālics en la ruta botānica_1

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars format pels ajuntaments de Borriana, Almassora, Vila-real, la Diputaciķ de Castellķ i la Generalitat Valenciana repararā d'ací a poc de temps un tram format per 8 balises de fusta d'uns 15 metres i destrossades en actes vandālics. 

La tanca destruīda estava formada per 8 pals de fusta ancorats a terra amb una base de ciment i units amb cordes gruixudes o travesses de fusta. Els vāndals van arrancar algunes de les balises i les van llanįar al riu Millars. Cal tenir en compte que aquesta zona alta de la ruta botānica ubicada al marge dret del riu, al terme de Vila-real és transitada a diari per desenes de caminants, esportistes i ciclistes. Precisament la zona destrossada és una de les més estretes i perilloses de la senda. 

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars demana precauciķ als usuaris d'aquesta zona de la ruta botānica ubicada prop del molí de l'ermita fins que de seguida s'escometen els treballs de reparaciķ per part de la brigada de manteniment.

Galeria multimèdia

Imatges

Balises danyades per actes vandālics en la ruta botānica
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadā Venta d'entrades Accés a la seu electrōnica interior Banner Cita Previa
Plaįa Major s/n. 12540 Vila-real (Castellķ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciķ de notificacions: notificaciones@vila-real.es