Inici

Vila-real suspén demà les classes al col·legi José Soriano pels problemes del temporal en aquest centre que es troba en obres

dimarts, 21 de gener de 2020

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha decretat la suspensió de classes demà dimecres 22 de gener al col·legi José Soriano a causa dels problemes que ha ocasionat el temporal de pluja. Cal recordar que aquest centre es troba en obres per a la renovació de tota la seua coberta i durant el dia de hui s'han registrat goteres i filtracions que han provocat bastants dificultats en l'organització de les classes, i s'ha hagut de reubicar els alumnes en diferents aules així com utilitzar el gimnàs.

Després de tenir coneixement d'aquests problemes, l'alcalde ha acompanyat els serveis tècnics municipals en una inspecció que s'ha realitzat sobre les 17.30 hores, amb la directora del centre, Carmina Pitarch. Vista la situació i a fi de no ocasionar més molèsties als alumnes i docents i com a mesura de prevenció, s'ha decidit suspendre les classes en aquest centre durant el dia de demà, per a així analitzar en profunditat la situació de la coberta del col·legi, les obres del qual estan encara inacabades.

Benlloch, que ha mantingut informats en tot moment els responsables de la Conselleria d'Educació sobre la situació, ha signat el decret de suspensió de les classes i ha anunciat, a més, que s'habilitarà un servei de ludoteca de 7.30 a 13.30 hores a l'Agència de Lectura del Pilar per a aquells pares i mares que requerisquen aquest servei.

Descàrrega d’arxius

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es