Inici

Els col·legis reforesten l'entorn escolar per a celebrar el Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana

divendres, 31 de gener de 2020

Activitats del Dia de l'Arbre en el col·legi Angelina Abad_1

Els centres educatius d'infantil i primària de Vila-real commemoren el Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana amb la plantació d'arbres per a reforestar l'entorn escolar i implicar la comunitat educativa en la cura del medi ambient. A través del projecte Planta't, impulsat per les regidories d'Educació, Serveis Públics i Medi Ambient, els alumnes de 5é de primària dels centres educatius de la ciutat realitzen durant aquests dies diferents activitats de conscienciació sobre la importància de protegir la massa arbòria de les ciutats i paratges naturals. Entre aquestes, els col·legis han plantat l'exemplar d'avet que durant el mes de desembre passat els va proporcionar el Departament de Serveis Públics per a decorar-lo per Nadal.

Així, amb motiu del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana que se celebra hui 31 de gener, s'ha procedit a plantar aquests exemplars en cadascun dels col·legis per a fomentar així la creació de zones o espais verds en l'entorn escolar. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha participat en l'activitat organitzada al col·legi Angelina Abad, acompanyat pels regidors de Serveis Públics, Francisco Valverde, i d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta.

La finalitat del projecte Planta't és que, posteriorment, tota la comunitat educativa s'implique en la cura de l'arbre i en la realització d'activitats ambientals enfocades a la conscienciació.

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats del Dia de l'Arbre en el col·legi Angelina Abad
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es