Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Benlloch implica els participants del programa Avalem Joves en la definició del projecte de ciutat Vila-real 2030

divendres, 7 de febrer de 2020

Taller amb els participants d'Avalem Joves_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha compartit hui un taller de creativitat amb els participants del programa Avalem Joves amb l'objectiu d'implicar la vintena de joves que durant un any es troben treballant en diferents departaments de l'Ajuntament en la definició del projecte de ciutat Vila-real 2030. L'alcalde ha participat en l'activitat que durant el matí de hui han dut a terme els beneficiaris d'aquest programa d'ocupació, menors de 30 anys, en la seu del Viver d'Empreses que el consistori gestiona a través del conveni amb la Cambra de Comerç. L'alcalde ha estat acompanyat pel regidor d'Economia, Xus Madrigal. 

"Hem volgut compartir un taller amb els participants d'Avalem Joves, com ja féiem en el seu moment amb els joves del programa pioner Vilabeca, perquè durant l'any que estan treballant a l'Ajuntament no sols els volem donar una primera experiència laboral per a adquirir habilitats i bagatge en la seua vida professional, també els volem demanar alguna cosa a canvi", ha afirmat l'alcalde. "Ja que invertim en el seu futur, volem que ells també aporten les seues idees i la seua visió per a continuar transformant Vila-real en una ciutat que mira al futur i amb projecte propi". 

Benlloch ha explicat als joves les principals línies del "projecte de canvi que vam iniciar el 2011" i els ha aportat una "visió transversal de la ciutat" perquè "vegen que Vila-real té moltes possibilitats si som capaços de veure-les i aprofitar-les i que res del que tenim en una ciutat líder com la nostra ha caigut del cel". 

"Els nostres avantpassats ens han ensenyat com es pot ser innovador i com davant els problemes un no es pot quedar parat", ha subratllat l'alcalde per a qui, en l'actualitat, el municipi està en un moment "fonamental per a reinventar-nos i generar la Vila-real del 2030". Per aquest motiu, l'alcalde ha animat els participants del programa Avalem Joves per tal que al final de la seua estada laboral a l'Ajuntament presenten una idea o una iniciativa que òbriga noves oportunitats per a la ciutat. 

"Ha sigut una sessió llarga però útil perquè ells entenguen el que la ciutat els demana, que s'impliquen com ho van fer els seus pares i avis per a fer de Vila-real la ciutat moderna, referent, que mire al futur i que siga viable el projecte de Vila-real 2030. Volem ser referents, tenir un projecte propi i no perdre l'impuls", ha conclòs Benlloch.

Galeria multimèdia

Imatges

Taller amb els participants d'Avalem Joves_1 Taller amb els participants d'Avalem Joves
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es