Inici -> La teua ciutat

Serralvo reitera el compromís de Vila-real amb la comissaria i anuncia avanços amb la visita de l'arquitecte del Ministeri

tornar Imprimir

dimecres, 12 de febrer de 2020

Sala de premsa

Serralvo reitera el compromís de Vila-real amb la comissaria i anuncia avanços amb la visita de l'arquitecte del Ministeri

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha reiterat hui que la construcció de la nova comissaria de Policia Nacional és una "absoluta prioritat" per a l'executiu local. "No hem parat de treballar i ho continuarem fent, perquè la nova comissaria siga una realitat com més prompte millor", assenyala Serralvo, en al·lusió a informacions publicades hui en un mitjà de comunicació sobre un suposat interés del Govern central per postergar la construcció. "No tenim cap constància d'això; més aviat al contrari, aquesta mateixa setmana vindrà l'arquitecte del Ministeri per a valorar les possibilitats d'ubicació i edificació de les noves dependències", puntualitza el portaveu municipal.

"No entenem aquesta informació, perquè no concorda en absolut amb les gestions i converses que s'han mantingut. Així i tot, si se'ns confirma que és així, farem una petició formal perquè el Govern aclarisca la situació, perquè no esperarem ni un any, ni dos ni molt menys set per a donar solució a una prioritat urgent de Vila-real, per les condicions en què treballen els agents i la qualitat de l'atenció al ciutadà en un servei que és d'àmbit comarcal", agrega. "Per a l'equip de govern, Vila-real i els interessos dels vila-realencs sempre estan per davant de qualsevol altra consideració, comenta.

Les converses de l'Ajuntament de Vila-real amb el Ministeri d'Interior i la Subdelegació del Govern per a la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional han posat sobre la taula diverses alternatives, principalment per a la ubicació de les dependències policials en el pàrquing de l'avinguda de Matilde Salvador, enfront del Palau de Justícia. Amb aquest objectiu, l'equip de govern municipal va arribar a finals de l'any passat a un acord amb el propietari d'un solar de la zona -situat entre els Jutjats i l'Hotel Palace- per a adquirir els terrenys amb la idea de dedicar-los a aparcament i, d'aquesta manera, no perdre places en la zona. "Les converses estan avançades, també en la línia que el projecte puga incloure's en els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat, i amb aquest objectiu continuarem treballant", conclou Serralvo.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es