Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El centre de salut Dolores Cano Royo celebra el 10é aniversari

tornar Imprimir

divendres, 28 de febrer de 2020

Salut, Sala de premsa, Sanitat, Ajuntament

10é aniversari del centre de salut Dolores Cano Royo_2

El centre de salut Dolores Cano Royo celebra el 10é aniversari

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, la regidora de Sanitat, Silvia Gómez, i representants de la corporació municipal, han acompanyat l'equip directiu i professionals del centre de salut Dolores Cano Royo en els actes en commemoració del 10é aniversari del centre de salut, que dona servei al barri del Pilar. L'alcalde ha destacat la qualitat humana i professional del personal del centre i la seua implicació i obertura a la societat, i ha recordat la figura de Dolores Cano, primera comare amb titulació universitària de Vila-real, declarada recentment Filla Predilecta de la ciutat. El centre del Pilar, recorda Benlloch, va arribar el 2010 després d'anys de reivindicacions per a completar la xarxa sanitària de la ciutat que, avança l'alcalde, s'incrementarà pròximament amb la creació d'un nou centre de salut al centre de la ciutat, per al qual els pressupostos de la Generalitat inclouen enguany una partida.

El 10é aniversari del centre de salut Dolores Cano Royo ha comptat amb una xarrada del doctor Francisco Galán sobre prevenció de malalties cardiovasculars, una caminata al Termet i un esmorzar saludable, a més d'una exposició fotogràfica. En commemoració d'aquesta efemèride, Benlloch ha lliurat a la direcció del centre una làmina amb l'al·legoria de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

10é aniversari del centre de salut Dolores Cano Royo_4 10é aniversari del centre de salut Dolores Cano Royo_3 10é aniversari del centre de salut Dolores Cano Royo_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es