Inici -> └rees -> Urbanisme -> Actualitat

Vila-real reordena l'aparcament del Centre de Salut La B˛vila per a donar resposta a la peticiˇ dels Pressupostos Participatius

dissabte, 29 de febrer de 2020

El Departament de Mobilitat de l'Ajuntament de Vila-real donarÓ compliment a una de les peticions de l'˙ltima ediciˇ dels Pressupostos Participatius amb el projecte de reordenaciˇ de l'aparcament situat al costat del Centre de Salut de La B˛vila, una actuaciˇ que s'emmarca en el Pla municipal d'aparcaments impulsat des de l'equip de govern. La intervenciˇ, tal com ha explicat el regidor responsable de l'Órea, Emilio M. Obiol, tÚ com a principal objectiu donar una soluciˇ a l'actual desordre en la distribuciˇ d'espai d'aparcament i zona de pas de vianants que existeix en aquest pÓrquing.

"Ens trobem amb una Órea d'estacionament molt utilitzada pels usuaris del centre de salut i la resta de serveis que es concentren en aquesta zona, en la qual no estan ben definits els espais tant per als conductors com per als vianants, per la qual cosa es feia necessÓria una correcta planificaciˇ i senyalitzaciˇ", ha indicat l'edil. Els treballs consistiran principalment en la correcta senyalitzaciˇ de les places d'estacionament i els corredors de pas per a vianants. AixÝ, es definiran un total de 56 places per a turismes, dues places per a vehicles de persones amb mobilitat redu´da, dues Órees per a l'aparcament de motocicletes i una zona de bicicletes. De manera paralĚlela, s'habilitarÓ una vorera per a la circulaciˇ de vianants i es derrocarÓ el mur que dona al carrer del Cordˇ, tal com havien solĚlicitat els ve´ns de la zona.

Quant a la circulaciˇ de vehicles, segons detalla el regidor de Mobilitat, se senyalitzarÓ l'obligatorietat d'accedir a l'aparcament des del carrer Vilanova i la Geltr˙, mentre que l'eixida es realitzarÓ pel carrer del Cordˇ.

"Amb aquesta actuaciˇ donem resposta a una de les demandes mÚs votades de la passada ediciˇ dels Pressupostos Participatius i avancem en l'execuciˇ del Pla municipal d'aparcaments", afig Obiol. En aquest sentit, durant els pr˛xims dies, el Departament de Mobilitat tambÚ escometrÓ una altra actuaciˇ que, en aquest cas, afectarÓ el pÓrquing de l'avinguda del Cardenal Tarancˇn, i que tambÚ es realitza atenent les peticions dels ve´ns de la zona. Amb l'objectiu de millorar la seguretat en l'encreuament entre aquesta avinguda i el carrer de Benicarlˇ, s'ha decidit reorganitzar els accessos a l'aparcament i limitar la circulaciˇ en aquest tram del carrer de Benicarlˇ a un ˙nic sentit. D'aquesta manera, l'entrada al pÓrquing es realitzarÓ pel carrer de la Constituciˇ i l'eixida serÓ pel carrer de Benicarlˇ, amb circulaciˇ en sentit sud.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es