Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Antonio José, Medina Azahara, La Oreja de Van Gogh i Dani Fernández encapçalen el cartell musical de les festes patronals de 2020

dijous, 5 de març de 2020

Presentació dels concerts de festes per a 2020

Vila-real ha revelat les apostes musicals per als festejos patronals de Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia de 2020 amb un cartell que encapçalen Antonio José i els mítics Medina Azahara, al maig, i La Oreja de Van Gogh i Dani Fernández, en les festes de setembre. El regidor de Festes, Diego A. Vila, i el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, han donat a conéixer hui el llistat d'actuacions musicals, que dona també protagonisme als grups i entitats de la ciutat. Vila ha agraït el treball de la Junta de Festes per a comptar amb grups de primer nivell "cosa que cada any és més complicat perquè és difícil programar concerts gratuïts en un municipi que té tanta oferta de festivals i d'esdeveniments musicals en el seu entorn".

Així mateix, l'edil de Festes ha remarcat que quatre de les actuacions de les festes del mes de maig comptaran amb la participació de grups o entitats locals, com la Unió Musical La Lira amb el seu espectacle de tribut a Queen, el grup Góvannon o June amb N UPUMF, a més de "una sorpresa espectacular que presentarem la setmana vinent" i que se celebrarà el dia 17 de maig, festivitat del patró. Vila també ha incidit en el caràcter 'eurovisiu' de la programació musical, ja que dos artistes, Antonio José i Dani Fernández, han participat en Eurojunior, mentre que en les festes de setembre actuaran Mocedades, grup conegut per quedar en segon lloc en Eurovisió el 1973.

El president de la Junta de Festes ha subratllat que el concert estrela de les festes de Sant Pasqual, a càrrec d'Antonio José, guanyador del programa de televisió La Voz el 2015, se celebrarà el dissabte 23 de maig al jardí de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM), un espai que l'Ajuntament de Vila-real vol potenciar com a recinte de grans esdeveniments i que s'estrenarà com a escenari d'una actuació musical de gran format. "Pensem que aquesta ubicació pot donar un bon resultat, tenint en compte que es tracta d'un espectacle que requereix un escenari de grans dimensions", ha indicat.

El cartell de concerts de Sant Pasqual compta també amb el Rock per la Llengua a la plaça Major el divendres 15 de maig, amb l'actuació dels grups Apologia i El Diluvi, i el grup de rock Medina Azahara prendrà el relleu el dissabte 16 de maig, també a la plaça Major. Ana Curra i Semidimes protagonitzaran la nit del divendres 22 de maig al Recinte de la Marxa. La Lira, amb el seu espectacle sobre Queen, actuarà el 18 de maig a la plaça Major, mentre que Góvannon, grup vila-realenc que celebra els 25 anys de la seua creació, ho farà el divendres 22 de maig també a la plaça Major. L'actuació de l'artista local June amb N UPUMF tancarà les festes el diumenge 24 de maig.

Per als festejos de la Mare de Déu de Gràcia, el mes de setembre, la Junta de Festes ja ha tancat el concert de La Oreja de Van Gogh el divendres 4 de setembre a la plaça del Llaurador. Dani Fernández, excomponent del grup Auryn, actuarà el dissabte 12 de setembre a la plaça Major, "un concert molt esperat pel públic més jove", ha ressaltat Colás. Mocedades protagonitzarà el concert de l'últim diumenge de festes, dirigit a un públic de major edat, mentre que la Nit de Tombet al Recinte de la Marxa estarà amenitzada per l'Orquestra Scream.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell amb els concerts de festes per a 2020
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es