Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El comerç local trau al carrer les millors ofertes de final de temporada amb la 7a Fira Outlet, diumenge a la plaça Major

dijous, 5 de març de 2020

La Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) prepara per a diumenge que ve la setena edició de la Fira Outlet, que tindrà lloc, amb 26 expositors, de 10.00 a 19.30 hores a la plaça Major. L'esdeveniment serà el primer d'aquestes característiques organitzat per Ucovi des de la renovació de la seua presidència, que ha assumit Carmen Gil, que recentment ha mantingut una reunió de treball amb el regidor d'Economia, Xus Madrigal, per a abordar les problemàtiques i projectes del sector. 

La 7a Fira Outlet arriba precedida per l'èxit d'edicions anteriors, en convocatòries tant d'hivern com d'estiu, en una trobada que permet als comerços donar eixida a l'estoc de temporada a preus competitius i ofertes per als clients. La fira, de caràcter multisectorial, abasta activitats molt diverses, com esport, calçat, moda, complements, llar, decoració o joguets. En concret, en aquesta edició participaran els comerços següents: Texas Hombre, Floristeria Ikebana, Calzados Prieto, Cànem, Modas del Sur, Needles and Pins, La Faixera, Annie, Zaruba, Chelo Modas, Maxi Cleaner, Besa Principesa, Complementos Fortuño, Jade Calzados, Deportes Eva, Elegans Moda, Los tacones de Besa, Kaki, Boutique D-2, Mauro, M-10, Menuts i Juanjo Jove.

En la reunió, la nova presidenta va destacar la importància d'implicar el comerç local en el futur del sector, a través de les diferents campanyes de dinamització, promoció i fidelització del client que desenvolupa Ucovi al llarg de l'any. Les campanyes del Dia del Pare i del Dia de la Mare o la Fashion Night, a finals d'abril, són les principals accions previstes pel comerç local després de la Fira Outlet de diumenge.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell de la Fira Outlet de 2020
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es