Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'Ajuntament mostra les condolences de Vila-real per la mort del periodista Joan Soler Usó

tornar Imprimir

dimecres, 4 de març de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

L'Ajuntament mostra les condolences de Vila-real per la mort del periodista Joan Soler Usó

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mostrat les condolences de la ciutat després de la defunció del periodista Joan Soler Usó, director fundador de Radio Popular-COPE Castellón. Soler va morir la passada nit, als 85 anys, deixant una llarga trajectòria professional i personal estretament lligada a la seua ciutat, Vila-real, i a la pràctica del periodisme.

"Joan Soler ha sigut un referent en els mitjans de comunicació, no sols a Vila-real o la província sinó també a tota la Comunitat Valenciana i Espanya. Va ser sempre un periodista valent i compromés, que fins i tot en moments tan difícils com el 23F va ser capaç de no plegar-se a les pressions dels militars i continuar emetent. Un fet que demostra de quin material estava fet Joan Soler i que Vila-real, la seua ciutat, mai oblidarà", recorda l'alcalde, que ha tingut paraules d'agraïment i afecte a la figura de Soler i ha enviat "una forta abraçada a la família". "Només podem lamentar aquesta gran pèrdua, però el seu bagatge, el seu llegat en el món de la comunicació i de la ràdio, es queda amb nosaltres. Unes gràcies en majúscula de tota la ciutat per tot el que ens ha aportat", conclou.

Joan Soler va ser el fundador de Radio Popular-Cadena COPE Castellón -Medalla de Plata de la Ciutat des de 2017-, l'any 1967, va exercir el càrrec de director fins a 1988. Soler va ser també director de COPE Comunitat Valenciana i de COPE Balears i col·laborador habitual en mitjans de la província, a més d'estretament implicat amb Vila-real a través d'activitats socials i projectes de comunicació local, com Teve4. 

El soterrament tindrà lloc demà dijous, a les 16.00 hores, a l'església arxiprestal major Sant Jaume de Vila-real. 

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es