Inici

Vila-real trasllada als clubs esportius les restriccions decretades pel Consell a les competicions i abordarÓ demÓ la crisi del coronavirus en Junta de Portaveus

tornar Imprimir

dimarts, 10 de marš de 2020

Sala de premsa, Esports, Ajuntament

Vila-real trasllada als clubs esportius les restriccions decretades pel Consell a les competicions i abordarÓ demÓ la crisi del coronavirus en Junta de Portaveus

L'Ajuntament de Vila-real ha remÚs un ofici a tots els clubs esportius de la localitat per a donar-los trasllat de la carta enviada per la Conselleria de Sanitat, en la qual s'estableixen una sŔrie de restriccions en les competicions esportives amb motiu de la crisi sanitÓria del coronavirus. L'alcalde, JosÚ Benlloch, ha informat la Junta de Govern de les indicacions de la Generalitat i ha remÚs tambÚ la carta als portaveus dels grups municipals, amb els quals abordarÓ demÓ en Junta de Portaveus els protocols i accions en marxa per la COVID-19.

La Conselleria de Sanitat ha comunicat aquest matÝ a l'Ajuntament les mesures adoptades per a contindre el contagi de coronavirus en la Comunitat, que afecten l'Ómbit esportiu. En concret, la Generalitat ha decidit establir una sŔrie de restriccions en les competicions en les quals participen equips de les zones declarades de risc de transmissiˇ de la COVID-19. D'aquesta manera, les competicions professionals en les quals es preveu una gran afluŔncia de gent hauran de celebrar-se a porta tancada, mentre que les proves professionals o no professionals per˛ amb carÓcter classificatori i amb poc impacte de p˙blic podran celebrar-se adoptant mesures de precauciˇ com la identificaciˇ dels participants procedents de zones de risc. En el cas de les competicions no professionals que no tinguen carÓcter classificatori, hauran de suspendre's.

"Hem donat trasllat d'aquestes instruccions a tots els clubs locals de la ciutat, perquŔ s'adopten les mesures oportunes, i mantindrem una colĚlaboraciˇ absoluta amb la Conselleria i les autoritats sanitÓries en tot all˛ que es requerisca per a minimitzar l'impacte del coronavirus i garantir la millor resposta davant la crisi", assenyala Benlloch, que ha volgut tambÚ llanšar un missatge de "tranquilĚlitat" a la poblaciˇ. "Hem de confiar en la sanitat i els excelĚlents professionals que tenim en la Comunitat, aixÝ com en les autoritats sanitÓries, que estan adoptant totes les mesures necessÓries per a contindre els contagis i atendre la poblaciˇ", agrega l'alcalde. "L'Ajuntament de Vila-real estÓ preparat per a colĚlaborar en tot all˛ que se'ns puga requerir", conclou.

La situaciˇ sanitÓria i els protocols actius pel coronavirus s'abordaran demÓ tambÚ en una Junta de Portaveus Municipal extraordinÓria. "Aprofitant la convocat˛ria de la Junta per a abordar les activitats del 8 de Marš, Dia Internacional de la Dona, hem introdu´t en Alcaldia un punt de l'ordre del dia per a donar compte de les ˙ltimes novetats en la crisi de la COVID-19 amb la mÓxima transparŔncia, com sempre hem actuat", assenyala l'alcalde. Les restriccions establides per la Generalitat en l'Ómbit esportiu s'han remÚs aquesta mateixa vesprada als grups per al seu coneixement.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es