Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'Ajuntament de Vila-real licita l'explotació del Recinte de la Marxa durant les festes patronals de 2020

dimarts, 10 de març de 2020

L'Ajuntament de Vila-real ha licitat l'explotació del Recinte de la Marxa durant les festes patronals de Sant Pasqual i Verge de Gràcia de 2020, que se celebraran del 15 al 24 de maig i del 4 al 13 de setembre. El Recinte de la Marxa, situat a l'aparcament de la zona sud delimitat per les avingudes de Portugal, Matilde Salvador i Bàrbara Royo, té com a vocació "la creació d'un espai festiu durant les celebracions patronals que es convertisca en un punt de trobada i que concentre l'activitat per a minimitzar les molèsties als veïns".

Segons consta en el plec de condicions, els interessats a ocupar les dues parades d'aquest recinte tenen fins al dia 20 de març per a presentar propostes. Cada parada, que ocupa una superfície d'uns 90 metres quadrats, tindrà disponible una zona coberta de 15 metres lineals de llarg per 2 metres d'ample, per a la instal·lació d'una barra que dona a la zona comuna d'espectacles, al marge de la distribució interior que cada adjudicatari desitge realitzar, i una zona descoberta de 15 metres de llarg per 4 metres d'ample, per a la instal·lació de les casetes que cada adjudicatari estime oportú. El cost de les casetes anirà a càrrec de l'adjudicatari.

L'ocupació de l'espai públic es realitzarà durant les festes patronals, si bé podrà ampliar-se als quatre dies anteriors i dos posteriors als assenyalats, només a fi de facilitar les tasques d'instal·lació, muntatge i desmuntatge. Es disposarà d'un espai comú on s'acolliran les actuacions o espectacles que la Junta de Festes ha programat, encara que els adjudicataris podran programar de mutu acord les activitats que consideren convenients per al millor funcionament del recinte, sempre que no interferisquen amb les programades per la Junta de Festes, disposen de les autoritzacions oportunes i d'acord amb la legislació vigent, i sempre havent informat la Junta de Festes amb una antelació prèvia de 15 dies abans de començar els festejos. L'horari del Recinte de la Marxa serà d'11.00 a 7.00 hores i el cànon mínim per ocupació es fixa, per cada lloc, en 6.000 euros, a l'alça.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es