Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch informa els grups polítics de les decisions municipals en la crisi sanitària de la malaltia COVID-19 i convocarà una reunió telemàtica la setmana que ve

tornar Imprimir

dissabte, 21 de març de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Benlloch informa els grups polítics de les decisions municipals en la crisi sanitària de la malaltia COVID-19 i convocarà una reunió telemàtica la setmana que ve

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, convocarà la setmana que ve els portaveus dels diferents grups municipals a una reunió telemàtica per a informar-los de les diferents accions que es duen a terme a l'Ajuntament per a fer front a l'emergència sanitària de la malaltia COVID-19, tant des del punt de vista d'organització interna com de col·laboració amb les autoritats competents per a la contenció de la pandèmia. Mentrestant, Benlloch s'ha unit al grup de xat de la Junta de Portaveus per a mantenir amb els diferents grups una comunicació fluida.

"En la situació d'emergència sanitària que vivim, la unitat d'acció és fonamental. Per això, vull agrair en primer lloc la predisposició a col·laborar que han mantingut en tot moment els diferents grups amb representació al consistori. Per la nostra part, davant les restriccions imposades per l'estat d'alarma i la suspensió de juntes de portaveus, comissions i plens, estem fent ús de les tecnologies de la comunicació per a garantir una comunicació fluïda amb els representants de les diferents forces polítiques municipals", valora l'alcalde. De moment, Benlloch s'ha sumat al grup de WhatsApp de la Junta de Portaveus que funcionava des de l'inici de la legislatura per a donar compte de manera periòdica de la situació a Vila-real. A més, s'ha habilitat una sala de l'Ajuntament per a la realització de videoconferències i se celebrarà una reunió telemàtica amb els grups municipals la setmana que ve.

Entre d'altres coses, Benlloch els informarà dels protocols de reorganització interna, serveis mínims i teletreball impulsats en aquests dies per a garantir en tot moment la prestació de serveis a la ciutadania amb les màximes garanties. Altres accions adoptades són la sol·licitud d'informes tècnics per a avaluar la suspensió i devolució de taxes i preus públics, l'habilitació de 12 línies de telèfon d'atenció ciutadana (964 547 000) o les tasques de vigilància policial, que ja han suposat 70 denúncies des de l'inici de l'estat d'alarma per incomplir les directrius del confinament.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es