Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El 73 Gran Premi Vila-real s'ajorna al 19 i 20 de setembre

tornar Imprimir

dimarts, 24 de març de 2020

Sala de premsa, Esports

El 73 Gran Premi Vila-real s'ajorna al 19 i 20 de setembre

El Club Ciclista Vila-real ha anunciat que el 73 Gran Premi Vila-real de Ciclisme s'ajorna al 19 i 20 de setembre per l'actual situació d'incertesa amb la COVID19. El club encarregat de l'organització de la prova que unirà la ciutat vila-realenca amb Morella en les seues dues tradicionals etapes ha consensuat aquesta decisió amb l'Ajuntament de Vila-real i ha rebut l'assessorament de la Federació Espanyola de Ciclisme i de la Guàrdia Civil. 

El president del club, Pasqual Falcó, explica: "Estàvem treballant amb molta il·lusió en l'organització d'aquesta tradicional carrera de dues etapes, però davant l'actual situació en la qual ningú té la certesa del que passarà, ens veiem obligats a prendre aquesta decisió per a garantir la salut dels esportistes i de l'organització".

"Malgrat les circumstàncies que ens obliguen a prendre aquesta decisió, podem garantir que, un any més, l'afició ciclista de Vila-real podrà gaudir de la prova per etapes degana del calendari espanyol, que recorrerà les carreteres de la província amb el millor ciclisme de la categoria Elit però en aquest cas es desenvoluparà el citat cap de setmana de setembre", assenyala Falcó, qui agrega que "aquest contratemps no resta il·lusió". "Ho superarem com sempre ho hem fet, amb treball. Volem agrair a l'Ajuntament les facilitats que ens ha donat i als patrocinadors tota la col·laboració que ens presten per a poder portar endavant aquesta prova", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es