Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Fundació Caixa Rural Vila-real ajudarà els col·lectius més vulnerables portant la compra d'aliments a les seues cases

tornar Imprimir

dimecres, 25 de març de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Fundació Caixa Rural Vila-real ajudarà els col·lectius més vulnerables portant la compra d'aliments a les seues cases

A causa de l'excepcional situació causada per la pandèmia de la COVID-19, Fundació Caixa Rural Vila-real ha decidit mostrar la seua solidaritat amb els col·lectius especialment vulnerables de Vila-real acostant-los la compra d'aliments de primera necessitat als seus habitatges. Una iniciativa recolzada per l'Ajuntament de Vila-real i alineada amb les accions que està duent a terme el consistori per a ajudar a la ciutadania en aquests complicats moments.

Els col·lectius que podran beneficiar-se d'aquest servei seran les persones amb més d'un 65% de discapacitat, així com majors de 80 anys (als socis de Caixa Rural se'ls podrà fer càrrec en el compte directament sota petició). Per a realitzar la compra, els familiars o els beneficiaris hauran d'accedir a la pàgina web www.vilatenda.com on podran triar entre deu lots d'aliments que han posat a la disposició de la ciutadania els venedors del Mercat Central i la Tenda Taula de la Cooperativa Catòlica Agrària de Vila-real.

Les comandes hauran de pagar-se amb targeta en el mateix moment en què es realitzen, introduint el codi FCRV per a no pagar despeses d'enviament. A partir d'aquest instant, Fundació Caixa Rural Vila-real serà l'encarregada d'entregar els lots al mateix domicili, sense cost addicional, en un període entre 3 i 5 dies, entre les 10 i les 12 hores, amb l'avís previ. A més, per a evitar qualsevol tipus de contacte, els treballadors de la Fundació, abillats amb guants i màscara, deixaran les bosses de la compra, que contindran els tiquets, en la mateixa porta de l'habitatge.

Cal destacar que una vegada més, la Fundació Caixa Rural Vila-real treballa de manera coordinada amb l'Ajuntament de Vila-real per a crear accions que faciliten la vida dels ciutadans de Vila-real i els ajuden a suportar aquesta situació de la millor manera possible. Una estreta relació que mantenen aquestes dues entitats al llarg dels anys col·laborant en activitats, formació, esdeveniments i que compten amb un denominador comú, estar al servei de la ciutadania de Vila-real.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es