Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'Ajuntament evitarÓ la suspensiˇ de contractes amb la redefiniciˇ de serveis per a adaptar-los a les noves necessitats sorgides durant la crisi sanitÓria per la COVID-19

tornar Imprimir

dissabte, 28 de marš de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

L'Ajuntament evitarÓ la suspensiˇ de contractes amb la redefiniciˇ de serveis per a adaptar-los a les noves necessitats sorgides durant la crisi sanitÓria per la COVID-19

L'Ajuntament de Vila-real estÓ articulant fˇrmules dins de la legalitat per a intentar evitar la suspensiˇ de contractes arran de l'obligada paralitzaciˇ d'activitats culturals, esportives o d'un altre tipus per l'aplicaciˇ del decret de l'estat d'alarma amb motiu de la crisi sanitÓria per la pandŔmia de COVID-19. A causa de les restriccions establides en el decret del Govern central, l'Ajuntament s'enfronta a la necessitat de revisar els contractes per diferents activitats que presten empreses, la majoria locals, i que mentre es prolongue l'estat d'alarma no es poden continuar desenvolupant en les mateixes condicions que fins a l'entrada en vigor d'aquest decret. "Hem iniciat el procÚs per a revisar aquests contractes amb la premissa que, sempre dins de la legalitat, intentarem no suspendre'ls sinˇ que la nostra prioritat serÓ poder redefinir els serveis per a poder continuar prestant-los en altres condicions mentre dure l'estat d'alarma adaptant-los a les necessitats que han sorgit en aquesta nova situaciˇ", ha explicat l'alcalde, JosÚ Benlloch.

L'equip de govern persegueix dos objectius principals: d'una banda, intentar no perjudicar les empreses que presten aquests serveis, la majoria empreses locals a les quals "volem alleujar en aquesta situaciˇ, en la mesura de les nostres possibilitats", ha dit l'alcalde; el segon dels objectius Ús "donar resposta a necessitats que sorgeixen en un moment de confinament inŔdit per a tots". 

Com a exemple, l'alcalde cita algunes de les activitats esportives del Servei Municipal d'Esports. En aquest cas, la Regidoria d'Esports estÓ treballant per a redefinir els contractes amb els monitors perquŔ en lloc d'oferir classes presencials puguen realitzar-les de manera telemÓtica, sempre que siga possible, i d'aquesta manera "continuar prestant un servei a la ciutadania que ara mÚs que mai durant el confinament necessita mantindre hÓbits saludables i una activitat fÝsica que d'aquesta manera els ve´ns i ve´nes podran continuar realitzant amb els mateixos monitors de l'SME". TambÚ s'estÓ estudiant aquesta opciˇ en el cas d'altres regidories. 

El Departament de Contractaciˇ de l'Ajuntament ha preparat un model que les empreses hauran de presentar, amb una declaraciˇ responsable en la qual es comprometen a continuar prestant el servei de manera telemÓtica o d'una altra manera alternativa.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es