Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació Ciutadana llança la convocatòria Junts, el guanyarem! per a donar difusió als dibuixos i missatges positius dels xiquets i xiquetes contra el coronavirus

divendres, 3 d'abril de 2020

Junts, el guanyarem!_1

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i Proximitat, llança una convocatòria dirigida a donar difusió a la creativitat de xiquets i xiquetes com a part del pla Continuem junts i units des de casa, amb el qual es promouen iniciatives innovadores per a ajudar la ciutadania a suportar el confinament per la crisi sanitària de la COVID-19. En el marc d'aquestes accions, la regidoria que dirigeix l'edil Miriam Caravaca, ha llançat la iniciativa Junts, el guanyarem! per a animar els xiquets i xiquetes a enviar els seus dibuixos i missatges positius per a derrotar el coronavirus.

"Els nostres xiquets i xiquetes estan demostrant que són també uns xicotets herois, complint amb el confinament i fent un gran esforç per a seguir amb els seus estudis des de casa", ha ressaltat la regidora, qui ha explicat que "en aquests dies també han inundat balcons i finestres de la ciutat amb dibuixos plens d'optimisme i esperança". Així, l'Ajuntament llança aquesta iniciativa per a donar difusió a aquests dibuixos. Aquells xiquets i xiquetes que vulguen participar hauran d'enviar una fotografia del seu dibuix o missatge al correu proximitat@vila-real.es indicant el seu nom. Es publicaran en la pàgina de Facebook de la Regidoria de Participació Ciutadana i s'editarà un vídeo en el qual es recolliran tots. A més, tal com ha apuntat Caravaca, "quan tot açò passe, exposarem els originals a les dependències municipals perquè tota la ciutadania puga veure com els nostres xiquets i xiquetes han viscut i superat aquesta situació".

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Junts, el guanyarem!
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es