Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Regidoria de Joventut repta els adolescents a cuinar receptes saludables durant el confinament a través del Pla d'iniciatives municipals COVID-19

dissabte, 4 d'abril de 2020

Cartell Joventut confinament saludable

La Regidoria de Joventut llança a partir d'aquest dilluns una original proposta a través de les xarxes socials adreçada als adolescents i joves de la ciutat amb l'objectiu de fomentar una alimentació saludable durant els dies de confinament per la crisi sanitària. Dins del Pla d'iniciatives municipals COVID-19, Continuem junts i units des de casa, des del 6 al 12 d'abril, la Regidoria de Joventut, a través de les seues xarxes socials, llançarà un repte culinari, en col·laboració amb la nutricionista Sheila Llop.

Els continguts estaran basats en els productes de consum habitual entre els adolescents, com pot ser menjar ràpid o brioixeria industrial, oferint alternatives més saludables que els joves podran elaborar a les seues cases. Cada repte constarà de dues fitxes que estaran disponibles en Facebook i Instagram, en les quals es compararà el producte comercial i la proposta alternativa més saludable que es pot cuinar a casa.

La regidora de Joventut, Anna Vicens, ha explicat que "aquesta idea sorgeix com una proposta perquè, aprofitant aquests dies de confinament, els joves proven, experimenten en la cuina i repten els seus amics i amigues a fer la recepta més saludable". Els participants hauran de pujar les seues fotos a les xarxes socials, etiquetar a l'Espai Jove i reptar quatre amics o amigues perquè demostren les seues habilitats culinàries.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell Joventut confinament saludable_1
Tipus d'arxiu: PNG | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es