Inici

Vila-real celebrarà dues noves tamborades als balcons per a viure la Setmana Santa des de casa després de l'èxit del Diumenge de Rams

tornar Imprimir

dimarts, 7 d'abril de 2020

Turisme, Sala de premsa

Tamborada al balcó per a Dimecres Sant _1

Vila-real celebrarà dues noves tamborades als balcons per a viure la Setmana Santa des de casa després de l'èxit del Diumenge de Rams

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Turisme, i la Junta Central de Setmana Santa han convocat dues noves tamborades als balcons per a celebrar la Setmana Santa local des de casa després de la bona acollida de la iniciativa del passat Diumenge de Rams. Després que el so dels bombos i tambors ressonara diumenge passat per tota la ciutat gràcies a la participació de membres de confraries, germanors i agrupacions, a més d'altres aficionats, que van tocar des dels balcons, terrasses i finestres de les seues cases, s'han programat dues noves tamborades al balcó aquest dimecres 8 d'abril i divendres 10 d'abril. 

"A la vista de la resposta tan positiva que vam tenir en la tamborada del Diumenge de Rams, des de la Junta Central de Setmana Santa i l'Ajuntament hem decidit llançar altres dues convocatòries perquè així de nou el so de la Setmana Santa estiga present tant el Dimecres Sant com el Divendres Sant", ha explicat el regidor de Turisme, Diego A. Vila. Aquestes dues tamborades al balcó se celebraran a les 20.30 hores.

Aquestes propostes se sumen a la programació especial en la televisió local Teve4 amb motiu de la Setmana Santa, amb l'emissió en directe de les eucaristies que se celebren a porta tancada a l'església Arxiprestal i de reportatges i processons d'anys anteriors; a més de les activitats complementàries que el consistori, en col·laboració amb la Junta Central de Setmana Santa i l'Església, ha impulsat sota el lema "Celebrem junts i units la Setmana Santa des de casa". En aquest sentit, el concurs de dibuix sobre el Diumenge de Rams que es va llançar la setmana passada s'ha ampliat perquè els xiquets i xiquetes envien creacions sobre tota la Setmana Santa en general al Facebook Semana Santa Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Tamborada al balcó per a Dimecres Sant Tamborada al balcó per a Divendres Sant Concurs de dibuix sobre Setmana Santa
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es