Inici -> └rees -> Festes -> Junta de Festes

El Consell Rector de Festes aprova per unanimitat la suspensiˇ de les celebracions de Sant Pasqual atesa la situaciˇ d'emergŔncia sanitÓria per la COVID-19

dimecres, 8 d'abril de 2020

Sessiˇ telemÓtica del Consell Rector de Festes

El Consell Rector de Festes ha aprovat per unanimitat la proposta del regidor delegat de Festes, Diego A. Vila, per a la suspensiˇ de les celebracions patronals de Sant Pasqual, previstes del 15 al 24 de maig, atesa la situaciˇ d'emergŔncia sanitÓria per la pandŔmia de COVID-19. L'˛rgan, format per representants dels grups municipals i de la Junta de Festes, s'ha reunit de manera telemÓtica, sota la presidŔncia de l'edil de Festes. La decisiˇ, adoptada per unanimitat, s'elevarÓ tambÚ al Ple municipal per a la seua ratificaciˇ, tal com ha apuntat el regidor.

Vila ha agra´t tant a la Junta de Festes i la Comissiˇ de Penyes com als grups polÝtics la seua "comprensiˇ i colĚlaboraciˇ" a l'hora d'adoptar aquesta decisiˇ amb el consens de totes les parts i ha destacat que "en aquest moment la prioritat ha de ser superar aquesta crisi sanitÓria i ajudar les famÝlies i l'economia per a tirar avant entre tots".

Segons ha apuntat el regidor de Festes, en el transcurs de la reuniˇ s'ha acordat valorar en les pr˛ximes setmanes la possibilitat de traslladar a les festes de setembre el festiu del dilluns 18 de maig, que s'havia decretat en caure el 17 de maig, dia del patrˇ sant Pasqual, en diumenge. TambÚ s'ha plantejat la possibilitat que alguns actes de les festes de maig que no se celebraran es puguen traslladar als festejos de setembre, com la cavalcada de festes o l'homenatge a la reina i dames de fa 25 i 50 anys, encara que l'edil de Festes ha remarcat que totes aquestes propostes encara s'han d'estudiar.

Vila ha concl˛s assenyalant que "confiem que el mes de setembre puguem ja retrobar-nos amb les nostres tradicions i celebrar les festes en honor a la Mare de DÚu de GrÓcia, encara que tot dependrÓ de l'evoluciˇ de la pandŔmia i sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitÓries i de les administracions competents".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es