Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

L'Ajuntament de Vila-real intensifica els tractaments contra els mosquits després de les pluges recents

tornar Imprimir

diumenge, 19 d'abril de 2020

Sala de premsa, Sanitat

Tractaments per a previndre els focus de mosquits

L'Ajuntament de Vila-real intensifica els tractaments contra els mosquits després de les pluges recents

L'Ajuntament de Vila-real fa ja diverses setmanes que reforça els tractaments per a evitar la proliferació de mosquits arran de les pluges recents i de la pujada de temperatures. La Regidoria de Sanitat, que dirigeix Silvia Gómez, realitza actuacions durant tot l'any a través de l'empresa encarregada de la gestió dels diferents tractaments dins del Pla de control de plagues de mosquits. Però, segons explica la regidora, "en les últimes setmanes ja havíem començat a reforçar aquests treballs, després dels primers episodis de pluges d'aquesta primavera i davant la pujada de temperatures, per a evitar l'aparició de focus de mosquits".

En aquests dies s'estan intensificant encara més les tasques per part d'aquesta empresa ja que "les pluges intermitents han provocat l'aparició de focus en alguns punts de la ciutat", tal com reconeix Gómez. La situació actual d'estat d'alarma i de confinament de la població fa que "ara que hi ha menys presència de persones en la via pública, i en prevenció que el problema dels mosquits puga anar a més, és un bon moment per a fer tractaments més intensius", afig la regidora de Sanitat.

Gómez ha remarcat que "el nostre Pla de control de plagues de mosquits funciona des de fa temps i serveix per a coordinar els diferents departaments municipals implicats, així com per a reforçar les tasques de prevenció". Aquestes actuacions es complementen amb els tractaments que realitza la Diputació de Castelló, que se centren en les zones agrícoles, de marjal i fluvials, després que el Ple aprovara per unanimitat l'any passat la concessió a la institució provincial de l'autorització per al control i prevenció de plagues de mosquits al terme municipal.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es