Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

La xarxa de biblioteques de Vila-real convida els xiquets i xiquetes a participar per correu electrònic en el VII Concurs de punts de llibre

tornar Imprimir

diumenge, 19 d'abril de 2020

Sala de premsa, Cultura

La xarxa de biblioteques de Vila-real convida els xiquets i xiquetes a participar per correu electrònic en el VII Concurs de punts de llibre

Amb motiu del Dia del Llibre, el pròxim 23 d'abril, la xarxa de biblioteques de Vila-real presenta un any més el tradicional Concurs de punts de llibre i convida especialment tots els xiquets i xiquetes de Vila-real a realitzar un dibuix relacionat amb el Dia Internacional del Llibre. "Tots els anys, en les diferents dates commemoratives, la xarxa de biblioteques celebra concursos per a incentivar la lectura, sobretot entre els més xicotets", ha explicat la regidora de Cultura, Rosario Royo. Habitualment els dibuixos s'han d'entregar en les diferents biblioteques; no obstant això, la setena edició del Concurs de punts de llibre s'adapta a la situació actual i rebrà tots els dibuixos de manera telemàtica.

Així doncs, per a participar en el concurs cada participant haurà de dibuixar i pintar en un rectangle de 5x17 cm una il·lustració o un text amb allò que pense en relació amb el Dia del Llibre. Una vegada acabat, els participants hauran de fer-li una foto i enviar-la a activitatsbibliotecavilareal@gmail.com. El Servei Municipal de Biblioteques, format per la Biblioteca Central, les agències de lectura del Pilar i les Solades, triarà els guanyadors i guanyadores i tots els dibuixos decoraran les biblioteques infantils de la ciutat quan tornen a obrir.

"Encara que les biblioteques estiguen tancades, volem estar més presents que mai i continuar treballant per potenciar la lectura com un bon hàbit, atés que la lectura és un dels nostres millors amics en aquests moments", ha afirmat Royo. Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu telefonar als números habituals dels diferents centres bibliotecaris en horari de vesprada, de 16.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es