Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

La xarxa de biblioteques de Vila-real convida els xiquets i xiquetes a participar per correu electrònic en el VII Concurs de punts de llibre

diumenge, 19 d'abril de 2020

Amb motiu del Dia del Llibre, el pròxim 23 d'abril, la xarxa de biblioteques de Vila-real presenta un any més el tradicional Concurs de punts de llibre i convida especialment tots els xiquets i xiquetes de Vila-real a realitzar un dibuix relacionat amb el Dia Internacional del Llibre. "Tots els anys, en les diferents dates commemoratives, la xarxa de biblioteques celebra concursos per a incentivar la lectura, sobretot entre els més xicotets", ha explicat la regidora de Cultura, Rosario Royo. Habitualment els dibuixos s'han d'entregar en les diferents biblioteques; no obstant això, la setena edició del Concurs de punts de llibre s'adapta a la situació actual i rebrà tots els dibuixos de manera telemàtica.

Així doncs, per a participar en el concurs cada participant haurà de dibuixar i pintar en un rectangle de 5x17 cm una il·lustració o un text amb allò que pense en relació amb el Dia del Llibre. Una vegada acabat, els participants hauran de fer-li una foto i enviar-la a activitatsbibliotecavilareal@gmail.com. El Servei Municipal de Biblioteques, format per la Biblioteca Central, les agències de lectura del Pilar i les Solades, triarà els guanyadors i guanyadores i tots els dibuixos decoraran les biblioteques infantils de la ciutat quan tornen a obrir.

"Encara que les biblioteques estiguen tancades, volem estar més presents que mai i continuar treballant per potenciar la lectura com un bon hàbit, atés que la lectura és un dels nostres millors amics en aquests moments", ha afirmat Royo. Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu telefonar als números habituals dels diferents centres bibliotecaris en horari de vesprada, de 16.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es