Inici

L'àrea de Mobilitat completa la reordenació d'accessos al pàrquing del carrer del Cardenal Tarancón a petició dels veïns

tornar Imprimir

diumenge, 26 d'abril de 2020

Mobilitat, Sala de premsa

Reordenació d'accessos i millora de la mobilitat en l'aparcament de l'avinguda Cardenal Tarancón

L'àrea de Mobilitat completa la reordenació d'accessos al pàrquing del carrer del Cardenal Tarancón a petició dels veïns

El Departament de Mobilitat de l'Ajuntament de Vila-real ha finalitzat els treballs d'adequació i reordenació d'accessos al pàrquing provisional del carrer del Cardenal Tarancón. Es tracta d'una actuació duta a terme per a atendre les peticions dels veïns de la zona, tal com ha ressaltat el regidor de Mobilitat, Emilio M. Obiol.

L'objectiu és millorar la seguretat en l'encreuament entre aquesta via pública i el carrer de Benicarló, de manera que s'han reorganitzat els accessos a l'aparcament i s'ha limitat la circulació en aquest tram del carrer de Benicarló a un únic sentit. D'aquesta manera, l'entrada al pàrquing s'ha senyalitzat pel carrer de la Constitució i l'eixida pel carrer de Benicarló, amb circulació en sentit sud. Així mateix, s'han senyalitzat i s'han pintat les places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda situades al carrer de Benicarló, s'han dotat de major seguretat, se n'ha ampliat l'amplària i s'han instal·lat topalls per a les rodes que eviten que els vehicles envaïsquen la vorera.

Obiol ha remarcat que "continuem amb el pla de millora d'aparcaments per a donar resposta a les demandes i necessitats dels veïns i garantir la seguretat tant de conductors com de vianants".

Galeria multimèdia

Imatges

Reordenació d'accessos i millora de la mobilitat en l'aparcament de l'avinguda Cardenal Tarancón_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es