Inici

Economia treballa per a reprendre el mercat ambulant d'alimentaciˇ del dissabte en l'aparcament de davant dels jutjats

tornar Imprimir

dimarts, 28 d'abril de 2020

Sala de premsa, Economia

Economia treballa per a reprendre el mercat ambulant d'alimentaciˇ del dissabte en l'aparcament de davant dels jutjats

La Regidoria d'Economia tÚ previst reprendre el mercat de venda no sedentÓria de productes alimentaris i de primera necessitat per˛ ˙nicament en dissabte al matÝ i en una ubicaciˇ diferent de l'habitual. Segons ha explicat el regidor de l'Órea, Xus Madrigal, es treballa per a reactivar el mercat conegut popularment com de la fruita i la verdura i situar-lo en l'aparcament de davant dels jutjats, a la zona sud de la ciutat.

Aquesta decisiˇ es produeix desprÚs de la publicaciˇ de la resoluciˇ de la Conselleria de Sanitat i Salut P˙blica, en la qual s'estableixen les condicions per a l'obertura dels mercats de venda no sedentÓria de productes de primera necessitat a la Comunitat Valenciana durant l'estat d'alarma provocat per la COVID-19. L'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb l'associaciˇ de venedors ambulants i donarÓ la possibilitat de participar als venedors de productes alimentaris i de primera necessitat que fins ara tenien parada als mercats de dimecres, dijous i dissabte, els quals hauran de complir les mesures d'higiene i prevenciˇ establides per la Conselleria.

Madrigal apunta que "hem decidit situar-lo en l'aparcament de davant dels jutjats perquŔ Ús un espai fitat on es pot controlar l'entrada i l'eixida de persones, aixÝ com l'aforament, i complir d'aquesta manera els requisits que estableix la Conselleria de Sanitat per a l'autoritzaciˇ d'aquests mercats". L'Ómplia superfÝcie del recinte permetrÓ tambÚ complir les mesures de seguretat quant a les distÓncies que haurÓ d'haver-hi entre les parades. L'espai tambÚ compta amb banys p˙blics i hi ha una parada de l'autob˙s urbÓ gratu´t Groguet a escassos metres per a facilitar el desplašament dels ve´ns i ve´nes fins a aquest punt de la ciutat.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es