Inici -> └rees -> Economia -> NotÝcies

Economia treballa per a reprendre el mercat ambulant d'alimentaciˇ del dissabte en l'aparcament de davant dels jutjats

dimarts, 28 d'abril de 2020

La Regidoria d'Economia tÚ previst reprendre el mercat de venda no sedentÓria de productes alimentaris i de primera necessitat per˛ ˙nicament en dissabte al matÝ i en una ubicaciˇ diferent de l'habitual. Segons ha explicat el regidor de l'Órea, Xus Madrigal, es treballa per a reactivar el mercat conegut popularment com de la fruita i la verdura i situar-lo en l'aparcament de davant dels jutjats, a la zona sud de la ciutat.

Aquesta decisiˇ es produeix desprÚs de la publicaciˇ de la resoluciˇ de la Conselleria de Sanitat i Salut P˙blica, en la qual s'estableixen les condicions per a l'obertura dels mercats de venda no sedentÓria de productes de primera necessitat a la Comunitat Valenciana durant l'estat d'alarma provocat per la COVID-19. L'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb l'associaciˇ de venedors ambulants i donarÓ la possibilitat de participar als venedors de productes alimentaris i de primera necessitat que fins ara tenien parada als mercats de dimecres, dijous i dissabte, els quals hauran de complir les mesures d'higiene i prevenciˇ establides per la Conselleria.

Madrigal apunta que "hem decidit situar-lo en l'aparcament de davant dels jutjats perquŔ Ús un espai fitat on es pot controlar l'entrada i l'eixida de persones, aixÝ com l'aforament, i complir d'aquesta manera els requisits que estableix la Conselleria de Sanitat per a l'autoritzaciˇ d'aquests mercats". L'Ómplia superfÝcie del recinte permetrÓ tambÚ complir les mesures de seguretat quant a les distÓncies que haurÓ d'haver-hi entre les parades. L'espai tambÚ compta amb banys p˙blics i hi ha una parada de l'autob˙s urbÓ gratu´t Groguet a escassos metres per a facilitar el desplašament dels ve´ns i ve´nes fins a aquest punt de la ciutat.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es